Oldalak

2011. május 12., csütörtök

Golfozzunk hétvégén együtt! :-)

A Magyar Golf Szövetség 2011. május 14-15-én ismét Országos Nyílt Hétvégét rendez!


 Jöjjön el, próbálja ki és ismerkedjen meg a golffal, mint szabadidős kikapcsolódási sporttal, és mint életformával! Ezen kívül a XXII. kerületi Highland Golf Club-ban, és a tatai Old Lake Golf & Country Club pályáján az OTO Bodycare termékeivel lazíthatnak a golfozás előtt és után a Mediwel Kft. jóvoltából.
A további helyszíneket és Golf Clubbokat megtalálja a regisztrációs weblapon. Regisztráljon az ingyenes golf hétvégére, és ha szerencsés, az élményen kívül még számos értékes ajándékkal is gazdagabb lehet.
És persze, hogy megtaláljuk a magyar Tiger Woods-okat és Annika Sörenstamokat!
Ehhez persze sok munkára és folyamatos összefogásra van szükség a hazai golfélet résztvevői között.

“A golf mindenkié” sportfilozófiánk, egy országos kampány során indult útnak. A kezdeményezés célja az volt, hogy bemutassuk és megismertessük a golfjátékot, a nagyközönségnek és ezzel a – golfjáték 1902-ben lezajlott hazai ősbemutatója után – minden érdeklődő testközelbe is kerülhessen a golffal, mint szabadidős kikapcsolódási sporttal, és mint életformával, és ismerje meg, próbálja ki a Mediwel Kft. termékeit. Bővebb információt a termékekről a www.mediwel.hu címen talál.


A 2008-as évben, hagyományteremtő céllal életre hívott Nyílt Hétvége, a Magyar Golf Szövetség koordinálása és szervezése mellett, a magyarországi golflétesítmények példaértékű összefogásával jött létre. Arra hivatott, hogy egy népszerűsítő folyamatot elindítva, minden, a golfsport iránt érdeklődő fiatal vagy felnőtt személy vagy szervezet számára utat mutasson, annak érdekében, hogy az évtizedes téves sztereotípiákat megváltoztassuk, és pozitív irányba mozdítsuk el az emberek golffal kapcsolatos érzelmeit, gondolatait, vagyis ráébresszük őket a golf valódi értékére.

Sok szeretettel várja Önt a Mediwel Kft.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése