Oldalak

2013. április 3., szerda

7. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap


Szombaton, 2013. április 6-án várunk mindenkit a SYMA csarnokba (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) a  tavasz legnagyobb aerobik rendezvényére, ahol 13 színpadon pontosan 70 órával várja az eseményt rendező BSI a 7. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap a résztvevőit. Az órák szakmai színvonaláért és vezetéséért több mint 80 edző felel majd.

Ismét várunk mindenkit a standunknál, mert 2 szerencsés (1 hölgy és 1 úr) a nap végén hazavihet egy OTO CHILI kockahas készüléket a 
Csak 1 perc és Nyerhetsz! 
játékunkon. A játék részleteiről érdeklődjön a standunkon 10 és 16 óra között.



Szentgyörgyi Romeoval is találkozhatnak a Mediwel standjánál és kipróbálhatják az OTO Chili készülékünket. A frissen érkezők a reggeli bemelegítést Romeoval végezhetik el 10 órától a Nagyszínpadnál.
Lehetőség lesz az OTO Flabélos teljes testvibrációs edzőgép kipróbálására. Várunk mindenkit szeretettel.
Ha már nálunk kipróbálták a készülékeinket, még rengeteg program várja majd Önöket. A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő a szervezők ajánlásával:
A korábbi évekhez képest hangsúlyosabb szerep jut a funkcionális eszközös óráknak, hiszen az órarendben szereplő órák közel 60%-a valamilyen fitneszeszköz igénybevételével zajlik majd.
A 2500 négyzetméteres Fitnesz Park területén soha ilyen szép számban nem képviseltették még magukat edzőképző és továbbképző iskolák: az ismert fitnesztanfolyamok mellett testépítő edző és wellness szakemberek számára is újdonságokkal készülnek a kiállítók. A nap folyamán 4 iskola is aktív színpaddal várja az érdeklődőket, ahol személyesen a képzések oktatóival mozoghatunk együtt, valamint lehetőség nyílik interaktív személyi tanácsadásra is.
A tavasz legnagyobb aerobik eseményén kedvezményes áron válogathatunk a tavalyi sportruházat kollekciókból, valamint elsőként szerezhetjük be a 2013-as kollekciók színes darabjait. A fitneszirányzatok bármelyikét is űzöd, itt a táncos ruházattól a wellness modelleken át a leglazább nadrágokig semmiből nem lesz hiány.
A testmozgás mellett odafigyelünk a helyes táplálkozásra is! A kiállítók egész nap ingyenes szaktanácsadásokkal, termékkóstolókkal és egészségügyi szűrésekkel várják az esemény látogatóit.

Reméljük Önnel is találkozunk szombaton a SYMA csarnokban a Mediwel standjánál!

Termékeinkről további információt az alábbi linkeken talál:
OTO Flabélos
OTO Chili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése