Oldalak

2011. december 10., szombat

Élmények - TGYM Karácsonyi Fesztivál

2011. december 4-én megrendezésre került a Természetgyógyász Magazin Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja. A rendezvény helyszíne a Villányi úti Konferencia Központ volt.

Ezúton köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk!

4 teremben egész nap előadásokat hallgathattak a résztvevők olyan előadóktól, mint Mülller Péter, aki az új könyvét is dedikálta ott /nekünk is!:)/ A fesztiválra ellátogatók 2 szinten válogathattak ékszerek, könyvek, akupunktúrás- és aromaterámiás termékek, bioételek, karácsonyi ajándék figurák és még sok minden más közül. Állapotfelméréseken és tanácsadásokon is részt vehetett, aki szeretett volna.


Az  OTO Bodycare termékek mindig sikert aratnak
Ahogy ígértük, mi is ott voltunk és kényeztettünk mindenkit, aki odajött hozzánk az OTO Big Foot és az OTO Power Foot lábmasszírozóinkkal, illetve az OTO Eye Revive szemkörnyék masszírozónkkal. Még nem vettünk részt ezen a Fesztiválon korábban, ezért kezdetben bátortalanul közeledtek hozzánk, de ez hamar megváltozott és végül nagy sikere volt a kényeztető szolgáltatásunknak minden korosztálynál:)









Az Angyalok is a Flabélos-t használják
 A Flabélos mozgásterápiás készülékünk segítségével átmozgattuk az emberek - az előadások alatt - elgémberedett izmait, ezzel felfrissítve őket. Nagy örömünkre szolgált, hogy találkoztunk olyanokkal is, akik már otthonukban is használják a Flabélos teljes testvibrációs edzőgépünket vagy igénybe veszik valamely alakformáló szalonban, illetve már hallottak, olvastak róla.
Karácsony közeledtével köztünk jártak az Angyalok meg a Krampuszok, és természetesen ők is örömmel kipróbálták a Flabélos edzőgépünket. Ez nem minden nap történik meg velünk, ezért meg is örökítettük a pillanatot:) 

A Krampusz is kipróbálta
A Télapót is invitáltuk egy kényeztető lábmasszázsra, szívesen ki is próbálta volna, de már csak 1 nap volt hátra december 6-áig és sajnos bokros teendői nem engedték számára a pihenést.
Reméljük, mindenki kapott a csizmájába meglepetést!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése