Oldalak

2011. december 5., hétfő

Fittaréna 2011 - Mi is ott voltunk:)


2011. november 27-én az év legfittebb napján volt minden, ami fitnesz, aerobik, mozgás. 6 teremben 37.000 fitneszórát teljesítettek összesen a 6. Tesco FittAréna résztvevői. Ezen a napon számos új mozgástrendet, eszközt lehetett kipróbálni, megismerni, a klasszikus aerobiktól a jógán át az evezőpadon keresztül a zumbáig. A hazai fitnesz és aerobik oktatók tartottak órákat, a teljesség igénye nélkül Béres Alexandra, Tatarek Rezső, Katus Attila, Rubint Réka és Schobert Norbi.
Az Életmód Expón egészségügyi felméréseken, masszázson, nyereményjátékokon, kóstolókon lehetett részt venni.

Nyitás előtt a Fittarénán
A nyitás előtt fél órával még csendes volt a Papp László Budapest Sportaréna, még üresen állt a standunk, de az utána következő közel 10 órában sorban álltak(!) nálunk a mozgást kedvelők, nem hagyva időt a lábmasszírozóinknak (OTO Power Foot és OTO Big Foot) a pihenésre, nem is szólva kolléganőmet és engem:) 
De mi ezt szeretjük!



A Flabélos mosolyogva edzenek
A Fitnesz Parkban új sporteszközöket lehetett megismerni, kipróbálni. Itt találkozhattak velünk is a mozgás szerelmesei. Egy-egy ilyen próba felért egy rövidebb, de annál intenzívebb edzéssel, akárcsak nálunk. Mindazok, akik kipróbálták a Flabélos teljes testvibrációs edzőgépünket, azok a nálunk töltött 10 perc alatt 45 percnyi edzőtermi mozgással felérő izommunkát végeztek megerőltetés nélkül. Az OTO Chili fitness edzőgépünkön több más izomcsoport mellett a hasizmaikat tehették próbára a hozzánk ellátogatók. Volt, aki némi hitetlenkedéssel kipróbálta és csak annyit mondott, hogy "Ez nem semmi!"






Amennyiben nem volt alkalma kipróbálni lábmasszírozóink egyikét (OTO Power Foot, OTO Big Foot), vagy az OTO Chili edzőgépünket, vagy épp a Flabélos teljes testvibrációs edzőgépünket, reméljük legközelebb találkozunk és megtapasztalja a hatást, amit a gépek használata eredményez!
 Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk és kipróbálta a termékeinket!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése