Oldalak

2012. március 29., csütörtök

A 6.Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon jártunk

Március 25-én, vasárnap több mint 2000-en vettetek részt a 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon, ami rekord az esemény történetében. Idén újdonságként már három teremben négy helyszín várta a sportolni vágyókat. 7 órán keresztül 28 különböző fitneszórán lehetett együtt mozogni a legismertebb hazai előadókkal, és a számos kiscsoportos órán lehetett kipróbálni a legújabb mozgásformákat a gymsticktől a trambulinig.

A Nagyszínpadon a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik oktatók tartottak órákat.
A Mozgástrendek Teremben megismerkedhettek a résztvevők a legnépszerűbb irányzatokkal, az aerotréningtől a zumbáig.
A programban most először szerepelt a Body & Mind Terem, ahol a gerinctorna, jóga és pilates órákon nem csak a testet, hanem a lelket is edzhették a résztvevők.
Újdonság volt még az IndoorCycling Terem, ahol minden órán 85-en tudtak egyszerre kerékpározni.

A 2500 négyzetméteres Fitnesz Parkban pedig egészségügyi felméréseken lehetett részt venni, egészséges ételeket kínáltak a kiállítók és számos új eszközt is megismerhettek a vállalkozó kedvűek a homokkal töltött labdától vagy zsáktól a trambulinig – az utóbbi nagy népszerűségnek örvendett mind a felnőttek, mint a gyerekek körében.

Fitnesz Parkban találhattak meg minket is a látogatók. Ilyen volt a standunk még a nyitás előtt. Sajnos még árván sorakoztak, csupán egymással szemezve az OTO Chili edzőgépeink.

 

Aztán egyre több és több érdeklődő mozgásbarát látogatott el hozzánk és próbálta ki az OTO Chili innovatív edzőgépünket. Mondhatom nagyon nagy sikere volt, páran többször is visszatértek, mert a hasizmukat nálunk igazán jól megdolgoztathatták.

 

Természetesen az OTO Flabélos teljes testvibrációs edzőgépünket is tesztelhették a résztvevők. Azt hiszem a népszerűségét és hatékonyságát mi sem mutatta jobban, hogy szinte egész nap sorban álltak, hogy kipróbálhassák – akár több, mint 10-20 percet is vártak. KöszönjükJKöszönjük, hogy kipróbálták az OTO Chili vagy az OTO Flabélos (vagy minkét J) edzőgépünket!
Akinek nem volt alkalma most kipróbálni a termékeinket, reméljük hamarosan egy másik rendezvényen ellátogat hozzánk!

Kövessen minket a www.mediwel.hu-n és a Facebook oldalainkon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése