Oldalak

2012. május 10., csütörtök

FITBALANCE ARÉNA 2012. május 13.

Vasárnap, 2012. május 13-án ismét megrendezésre kerül a 
Polar FITBALANCE ARÉNA 
NEMZETI EGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁL 
Fitness - Életmód – Expo


Pár mondatot írok a rendezvényről, mert hátha valaki kedvet kap, aki még nem járt Fitbalance rendezvényen:

Idén a Nemzeti Erőforrás Minisztérium is a program mellé állt, ennek köszönhetően, első alkalommal Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál néven kerül megrendezésre a tavaszi FitBalance Aréna esemény. A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a rendezvénynek. A helyszínen 7 színpadon  a legnevesebb hazai és külföldi prezenterek tartanak órákat (fitness, pilates, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic , Wellness terem stb). Idén is folytatódik a "Sztárok az egészségért" program.

A POLAR Fitbalance Aréna háziasszonya és „arca” hazánk legújabb fitness sztárja:
Szabó Melinda, Arnold Classic Győztes, IFBB Fitness Világbajnok, aki a 2011-es évben a világ legeredményesebb fitness versenyzője címet érdemelte ki.

Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a  IFBBTestépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak.

Igazi kuriózum lesz a Pole Fitness Hungarian Open (azaz a Rúdtánc Nyílt Fitness Magyar Bajnokság) is, ami egy különleges színfoltja lesz a tavaszi eseménynek. 

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. Mivel mi is, itt a Mediwel-nél nagyon fontosnak tartjuk a megelőzést és az egészséges életmódot, ott leszünk a szerencsére nagy népszerűségnek örvendő termékeinkkel, melyekkel az egészségünkért és a külsőnként is sokat tehetünk egész évben, és most a bikini szezon közeledtével sokak számára ez kiemelt fontossággal bír :)

A következő eszközeinket próbálhatják ki vasárnap:

OTO Chili innovációs edzőgép 

OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgép

Várunk mindenkit nagy szeretettel vasárnap 9 órától!!!!:))) Ugye találkozunk? :))

További részletek a rendezvényről: www.fitbalance.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése