Oldalak

2012. szeptember 28., péntek

Programajánló - Fitbalance, Millenáris 2012. október 7.

Hamarosan itt az őszi Fitbalance Fitness-Életmód Expo, aminek a Sajtótájékoztatójára tegnap délután került sor a Hotel Arénában sajtósok, kiállítók, ismert személyiségek résztvételével.


A Fitbalance 2006-ban indult a Stefánia Palotában 114 résztvevővel és mindösszesen 4 kiállítóval. A legutóbbi eseményen  a Papp László Budapest Sportarénában idén májusban több, mint 4000 résztvevő és 130 kiállító vett részt. Európa 3. legjelentősebb tematikus expo rendezvényévé nőtte ki magát.

Vasárnap 8 színpadon, közel 200 programmal és 100 kiállítóval várják a látogatókat, immáron 1200 négyzetméterrel nagyobb területen(a Csodák Palotája elköltözött).

A szervezők küldetésüknek tekintik felhívni a figyelmet már fiatalkorban milyen fontos az egészség és a mozgás, ezért évek óta egy vidéki általános iskola számára a rendezvényt követően sporteszközöket vásárolnak, így lesz ez alkalommal is.

A egészséges életmód, a mozgás fontosságáról több ismert személyiség beszélt és arról, hogy ezt a saját életében hogyan tudja megvalósítani. A teljesség igénye nélkül hallhattuk: Nagy Adrit (énekes), Szabó Melindaát(IFBB Fitness Világbajnok), Rippel Ferencet és Viktort, Ungár Anikót, Király Lindát és Viktort, Katus Attilát, Berki Krisztiánt, Várkonyi Attilát, Növényi Norbertet, Debreczeni Zitát.Néhány háttér információt is megtudtunk:
A Rippel Testvérek meglepetéssel is készülnek a rendezvényre:)

100 Zumba oktató fog fellépni együtt a Nagy színpadon a nap folyamán.

IFBB Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak, ezzel kapcsolatban ízelítőt is kaptunk a sajtótájékoztatón.


Természetesen mi is jelen voltunk a sajtótájékoztatón:)
A rendezvényen 20 féle szűrővizsgálatra lesz lehetőség amellett, hogy több színpadon sokféle óratípust, a kiállítóknál különböző egyéb mozgásformákat próbálhatnak ki a látogatók. Emellett az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek, információk is elérhetőek lesznek.

Keressenek minket vasárnap, és próbálják ki az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgépünket(http://www.mediwel.hu/OTO_flabelos.php),
 amely már nagyon sok ember életében hozott pozitív változást, illetve 
az OTO Chili fitness edzőgépünket(http://www.mediwel.hu/OTO_chili.html)!


Találkozzunk 2012. október 7-én, vasárnap 9:00 órától!!

A rendezvény helyszíne:Millenáris (Park) Budapest, 
1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése