Oldalak

2012. október 9., kedd

Elszánt küzdelem zajlott hétvégén a Fitbalance-on a Millenárison


Az elmúlt vasárnap borongósan, hűvösen indult. 2012. október 7-e volt a Fitbalance Fitness-Életmód-Expo napja. Korán ott voltunk már a Millenáris épületében és rendezgettük a standunkat. Szerintünk egészen jól sikerült:)


Nyolc óra tájban még csak néhány korán kelő látogató sétálgatott a kiállítás területén, de azért később egyre többen érkeztek...hozzánk is. 

Ismét lehetősége volt bárkinek kipróbálni az OTO Chili kockahas gépünket és az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgépet is.


Sokan első alkalommal találkoztak az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgéppel és a találkozás minden esetben jó élményt jelentett.A vállalkozó kedvű és nyerni vágyó sport őrültek részt vehettek a reggel meghirdetett versengésben, a CSAK 1 PERC ÉS NYERHETSZ! játékunkban, ahol a legjobbak(külön lány és fiú kategóriában lehetett indulni) egy OTO Chili fitness edzőgépet vihettek haza. A feladat egyszerű volt, 1 perc alatt a lehető legtöbb felhúzást kell végezni az OTO Chili kockahas gépen.
Az OTO Chili használata rendkívül egyszerű, könnyű és minden korosztály számára ajánlott és minden fittségi szinten használható, ha még nem ismeri a működését, itt megtekintheti: http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

A korai ébredést és a borús eget aztán elfelejtettük, mert mindenkiben égett a vágy és a tűz, hogy versenybe szálljon.

A nap folyamán nagyon sokan próbálkoztak, a szerencséseket Szentgyörgyi Romeo hatszoros Világ-, és kétszeres Európa bajnok vagy Rajnai Réka Magyar Kupa bajnok 2012 biztatása segítette a versenyben.

Folyamatosan kerültek fel, az általunk csak Dicsőség táblának nevezett lapokra a nevek és az eredmények.


Volt, aki a végére kicsit elfáradt, de nem adta fel! 


Mindenkit hajtott a versenyszellem és a lehetőség, hogy haza vihetnek egy OTO Chili kockahas gépet, annak ellenére, hogy már végig táncoltak, aerobikoztak akár több órát is és még bírták...Akadtak olyanok is páran, akik többször is próbálkoztak, illetve kimondottan az aktuális csúcsot áhították megdönteni és ezért tértek vissza.Először hirdettük meg ezt a versenyt, kíváncsian vártuk: ki, mennyit tud csinálni, a fiúk jobbak, mint a lányok, vagy mégsem? 


A fiú kategóriában még 16 óra előtt 3 perccel is volt, aki még megpróbálta megdönteni az aktuális csúcsot. Vajon sikerül neki????


És igeeeeen!!:)))


A fiú kategóriában 106 felhúzással nyert Víg Domonkos, aki egy OTO Chili-vel gazdagabban térhetett haza.


 A lányoknál 97 felhúzás volt, ami győzelmet és egy OTO Chili-t jelentett Gyenis Juditnak.


 Nyerteseinknek ezúton is gratulálunk, hatalmas teljesítményt nyújtottak!!Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk és kipróbálta az OTO Flabélos Teljes Testvibrációs Edzőgépet (http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html) vagy az OTO Chili fitness edzőgépet (http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html)!

Lesz még lehetőségük haza vinni idén OTO Chili kockahas gépet! Ne adják fel! :)

További információkért kövessék oldalainkat:
Rendezvényeinkkel kapcsolatosan: http://mediwelrendezvenyek.blogspot.hu/
OTO Chili-vel kapcsolatosan: http://otochili.blogspot.hu/
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése