Oldalak

2013. január 11., péntek

Oszter Sándor színművész lesz a vendége a 2013. január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Estnek

Van már programja csütörtök estére? Ha nincs, jöjjön el egy hasznos és tartalmas orvosi előadásra, ami az egészséges diétáról, a leadott kilók megtartásáról és a FLABéLOS mozgásterápiás készülékkel kapcsolatos orvosi kérdésekről szól. Hallgassa meg Oszter Sándor tapasztalatait első kézből!
A Jászai Mari díjas színművész két hónapja használja otthonában a FLABéLOS mozgásterápiás készüléket, elmondása szerint főleg időhiány miatt választotta ezt a módszert. Régen sokat sportolt, ma viszont már kevés ideje jut eljutni az edzőterembe, viszont szeretné megőrizni régi, jó kondícióját. A FLABéLOS készüléket nem csak Ő, de a család hölgy tagjai is előszeretettel használják.

Oszter Sándor a jó kondíciója megtartásának a céljából kezdte el használni a FLABéLOS készüléket

A jó kondíció elérését és megtartását sokan tűzik ki célul. Január eleje amúgy is a fogadalmaknak, a célok kitűzésének aktuális időszaka minden évben.
Ezeknek a fogadalmaknak a nagy része a túlsúly csökkentéséről szól, valamint arról, hogy többet kívánunk mozogni, mert tudjuk és egyre jobban értjük, hogy a rendszeres mozgás milyen nagyon fontos, mégis évről- évre beleszaladunk azokba a buktatókba, amelyek a gyors, hetek alatt ígért változásról szólnak, mozgás nélkül.
Óvakodjon tehát a gyors, 1-2 hét alatt látványos eredményt ígérő villámdiétáktól, mert ezek eredménye szinte sosem tartós. Táplálkozási ismeretek nélkül lehetetlen lefogyni, egy szakmai alapot nélkülöző divat-diétával sokkal több kárt okoz, mint hasznot.
De honnan tudjuk ebben az információtengerben, hogy melyik a jó és melyik a rossz diéta?
Ha elromlik az autója mit csinál?
A., Megkérdezi a szomszédját, hogy mi lehet a baja?
B., Elolvassa egy pletykalapból, hogy mi lehet a megoldás?
C., Szakemberhez fordul és szakszervizbe viszi a kocsiját?

Hát persze hogy a C. Akkor az egészségét érintő kérdésekben miért nem ilyen megoldást választ?
Most itt a lehetőség, hogy hiteles forrásból, szakértőtől tájékozódjon.

Dr. Endre Veronika belgyógyász, szakterülete a túlsúlyos, obes betegek testsúly csökkentése, a FLABéLOS mozgásterápiás készülék hatásmechanizmusáról beszél.
Dr. Endre Veronika belgyógyász szakterülete a túlsúlyos, elhízott betegek testsúlycsökkentése. Praxisában számtalan túlsúlyos páciensének segített véglegesen csökkenteni a súlyos rizikófaktort jelentő túlsúlyát. Önt érdekelné hogyan?
Egy könnyen kivitelezhető, élhető, koplalás nélküli diéta és egy bizonyos, szinte mindenki számára könnyen alkalmazható, mégis hatékony mozgásforma, a FLABéLOS együttes alkalmazásával.

A diéta mozgással kombinálva a leghatékonyabb, de nagy túlsúly esetén nem mindegy, hogy milyen mozgásformát választunk, mert a szívet és az ízületeket jelentős túlsúly esetén kímélni kell.
Ha nincs túlsúlya, de a kondíciója nem a legmegfelelőbb, a FLABéLOS könnyen kivitelezhető megoldást kínál a család mozgás problémájának a megoldására.
A január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Esten a készülék hatásmechanizmusáról is lesz szó, mind az elhízás mind a mozgáshiány kezelésének szempontjából. A rendezvény 18.00 órakor kezdődik és körülbelül másfél órát vesz igénybe. Érdemes rászánni ezt az időt a hiteles tájékozódásra.
A Január 17-i FLABéLOS – Zöldtea Est vendégeit egy finom zöldteával várjuk 

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Regisztráció itt.
Várjuk szeretettel január 17-én, csütörtökön este!
További információ: www.mediwel.hu

Decker Boglárka a Mediwel Kft. képviseletében nyitja meg a FLABéLOS- Zöldtea Estet


LINKEK:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése