Oldalak

2013. május 6., hétfő

Összefoglaló - Az I. Sportexpo kiállítás és vásáron jártunk a hétvégénNagy várakozással vártuk az elmúlt hétvégét, amikor is első alkalommal került megrendezésre az I. Sportexpo a Hungexpo területén.

Sokféle sportágat lehetett kipróbálni, köztük sok olyat, amivel még nem találkoztunk korábban (legalább is mi nem :)). Lehetett gyors tollasozni, lehetőség volt a footgolffal megismerkedni, illetve a vízben is használható ping-pong asztalt is láthattuk, ami magyar találmány. Különböző órákon is részt vehettek a kilátogatók, mint például a hastánc-fitness, cardio-boksz, krav-maga és még sorolhatnánk. Több bemutatót is élvezhettek a vendégek, a teljesség igénye nélkül: capoeira, artistaképző iskola lélegzet elállító show-ja, tisu bemutató.
Ennek az eszköznek, nem tudom mi a neve, a Rippel Brothers Akadémia hozta magával…:)

Több ép és paraolimpikonunkkal is lehetőség volt találkozni. Paraolimpiai sportágakat is ki lehetett próbálni, hogy milyen sérültként egy adott sportágban jeleskedni. A felkészülést segítő eszközökkel is meg lehetett ismerkedni.

Egy legenda is vendég volt, aki mesélt arról képekben és szavakban, hogy hogyan oldották meg a sportolást, a mozgást a világűrben. Farkas Bertalan, aki a korát meghazudtolóan nagyon jó formában van, elárulta a titkot: Mozgás és az unokák :)

A napokat mindig koncert zárta, felléptek a Vastag testvérek és Janicsák Veca is.
Az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs készülékünknek ismét nagy sikere volt a kicsik és a nagyok körében is.

Az elmaradhatatlan „CSAK 1 perc és NYERHETSZ!” játékunkban ismét sokan megmérettették magukat, hogy egy OTO CHILI boldog tulajdonosai lehessenek. A képek magukért beszélnek:
Verseny az idővel, önmagunkkal az OTO CHILI-ért
Mindenkinek felkerült az eredménye a táblára
Kíváncsian nézegetik a versenyzők a konkurencia eredményeit:)
A versenyen egymásnak szurkoltak a barátok. A képen, sajnos csak hátulról, de a verseny győztese látható az OTO CHILI-n a fiú kategóriában, aki édesanyjának anyák napjára ezt adta ajándékba:)
Volt, aki egy picit kifáradt az 1 perc végére :)
A capoeira-s fiúk a bemutatójuk után "levezetésként" részt vettek az OTO CHILI-ért folytatott küzdelemben
Aztán lekerültek a pólók, amik kockás hasakat rejtettek :)
Jó hangulatban telt ez a három nap a sport jegyében. Legközelebb jöjjenek el, ha most nem tették, nem fogják megbánni!


Legközelebb az OTO FLABéLOS-t és az OTO CHILI-t a Fitbalance rendezvényen tudják kipróbálni a Papp László Budapest Sport Arénában 2013. május 11-én. 

Várjuk Önt és családját!


Termékeinkről további információkat a honlapunkon olvashatnak:
OTO FLABéLOS:
http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html

OTO CHILI:
http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése