Oldalak

2013. június 25., kedd

Femcafé Bikini Tour 2013 a Westendben - Beszámoló

Az elmúlt héten pénteken és szombaton a Femcafé Bikini Tour 2013 országos roadshow-jának soron következő helyszínén, a Westend City Centerben fergeteges bikini show-t láthatott az oda ellátogató közönség.

A standunk így várta reggel a mozogni vágyó, lelkes látogatókat a sok OTO CHILI kockahas gép és a két OTO FLABéLOS teljes test vibrációs készülék.
A szökőkút ezen a két napon nem üzemelt, mert a szervezők egy igazi tengerparti hangulatot teremtettek.
A nyár derekán mindenki várja már, hogy a vízparton jó formában élvezze a napsütést, a vizet, a meleget. Ahhoz, hogy magabiztosan mehessünk ki a strandra, itt minden segítséget megkaphattunk.
Hajas László és csapata tanácsokkal látta el a látogatókat, hogy hogyan ápoljuk hajunkat nyáron és mit tehetünk, hogy megóvjuk a nap és a klóros víz káros hatásaitól.
A szemünk állapotát is megvizsgáltathattuk az ingyenes szemvizsgálat keretében, hiszen szemünket is óvnunk kell az erős napsugárzás ellen.
Akinek bőrápolási tanácsra volt szüksége, az is választ kaphatott a kérdéseire a rendezvényen.
A megjelenésünkkel kapcsolatban is kaphattunk tippeket, hogy milyen ruha áll jól nekünk, milyen frizurát vagy sminket viseljünk.
És ha már nyár és bikinik…. akkor nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a fürdőruhában és magabiztosan sétálhassunk végig a strandon vagy a vízparton. Ehhez elengedhetetlen a mozgás, így nekünk is ott volt a helyünk a méltán népszerű OTO CHILI kockahas gépünkkel és az OTO FLABéLOS teljes test vibrációs készülékünkkel.  Mindenki kedvére kipróbálhatta, edzhetett a klimatizált bevásárló központban, miközben kint tombolt a nyár.
Szentgyörgyi Romeo is kint volt velünk, aki szívesen beszélgetett bárkivel, aki tanácsért fordult hozzá.
Csoportkép is készült Adával, aki a Bikini Tour 2013 háziasszonya volt és véletlenül chili piros színű ruhát viselt:)
A bikini show folyamán több gyártó fürdőruháit vehettük szemügyre, igazán nem mondhatjuk, hogy nincs választék  a piaconJ Két neves divattervező fürdőruha kreációit is megtekinthettük. A hangulatot a Face Team fokozta, illetve a táncosok. Néhány kép ízelítőül:
Ha szeretnék további képeket látni a bikini bemutatóról és a rendezvényről, az alábbi oldalakon tehetik meg:

A FEMCAFE BIKINI TOUR fantasztikus divatshow-val kápráztatta el a WestEnd látogatóit

FEMCAFE Bikini Tour a Westendben

Tombol a nyár a WestEnd-ben a Femcafe Bikini Tour-on

Készülékeinkről további információt a honlapunkon olvashat:
OTO FLABéLOS
OTO CHILI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése