Oldalak

2014. január 31., péntek

FLABéLOS Zöldtea Est Dr. Almási Kittivel 2014. február 13-án

Az év kezdetén sokan fogadalmat teszünk, hogy változtatunk az életmódunkon, többet fogunk sportolni, egészségesebben étkezünk majd és most már végleg megszabadulunk a felhalmozott kilóinktól. Ezen elhatározásunktól elválaszthatatlanok a lelkünkben lezajló folyamatok, amelyek ismerete van annyira fontos, mint a testünkben végbemenő változások.

A 2014-es év első Zöldtea Estjén vendégelőadóként Dr. Almási Kittit köszönthetjük, aki napjaink egyik legkeresettebb előadói közé tartozik, akinek az előadásait országszerte több százan hallgatják minden alkalommal.

1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat. Kezdetben főként drogproblémával jelentkezőkkel foglalkozott, majd inkább a szexuális bántalmazást/zaklatást elszenvedett nők és férfiak terápiája töltötte ki ideje nagy részét. A Lipótmezőn ismerkedett meg közelebbről a hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával, jelenleg ez tartozik fő terápiás területei közé. Emellett a család/párterápiás módszert alkalmazza a legszívesebben, mely többek között a házassági/párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok esetében elengedhetetlen.

  • Szeretné tudni az OTO FLABéLOS mozgásterápiás készülék működési mechanizmusát?
  • Szeretné jobban megismerni, miben segíthet Önnek is a készülék?
  • Kérdezne orvos-szakértőnktől (Dr. Endre Veronika) vagy gerinc-problémákkal foglalkozó gyógytornászunktól (Szentiványi Rita)?
  • Esetleg Ön is kíváncsi, milyen lelki okok állhatnak az elhízás hátterében?       Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus szakértőnktől megtudhatja.

Jöjjön el 2014. február 13-án, csütörtök este 18.00 órakor a Westend Hiltonba, 
a FLABéLOS-Zöldtea estre, és minden kérdésére válaszolunk!

A rendezvény 18.00 órakor kezdődik és körülbelül másfél -két órát vesz igénybe. Érdemes rászánni ezt az időt a hiteles tájékozódásra.

A Február 13-ai FLABéLOS – Zöldtea Est vendégeit egy finom zöldteával várjuk 

Várjuk egy hasznos és tartalmas orvosi előadásra, ami az egészséges lélekről és diétáról, a leadott kilók megtartásáról és a FLABéLOS mozgásterápiás készülékkel kapcsolatos orvosi kérdésekről szól.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötöttRegisztráció itt.
Várjuk szeretettel február 13-án, csütörtökön este!
További információ: www.mediwel.hu

Decker Boglárka a Mediwel Kft. képviseletében nyitja meg a FLABéLOS- Zöldtea Estet

További információk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése