Oldalak

2013. november 15., péntek

Vasárnap VIII.Egy Csepp Világnap a SYMA csarnokban

Mindenkit várunk szeretettel 2013. november 17-én vasárnap 10-18 óra között a Syma Sport- és Rendezvényközpontba (cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.), a VIII. Egy Csepp Világnapra, az Egy Csepp Alapítvány INGYENES családi egészségnapjára.

Az Erős Antónia által életre hívott Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén nyolcadszorra rendezi meg az ingyenes családi és egészségnapot. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségügyi szűrések fontosságára, s arra, hogy tudatos életvezetéssel számos betegség kialakulását előzhetjük meg.

Egész nap koncertek, a Diabétesz Világnap (november 14.) alkalmából közös Diabétesz Séta, számos nyereménysorsolás, különféle ingyenes egészségügyi szűrések (köztük vércukor-, koleszterin- és vérnyomásmérés), kézműves foglalkozások, ugrálóvárak, ügyességi játékok, Trikke Carving, egészségpiac, sorsolások, cukorbeteg klubtalálkozó, szakmai programok, tanácsadás.


Az Egy Csepp Világnapon a fődíjat - egy egyhetes, 2 főre szóló utazást a török tengerpartra ellátással!

A Diabétesz Világnap tiszteletére idén is lesz a már hagyományos, több száz főt megmozgató Diabétesz Séta, melyet idén a milliók életét megmentő inzulin tömeggyártásának 90. évfordulója alkalmából a Lilly támogat.

Várunk mi is mindenkit, akinek fontos az egészsége. A mozgás fontos része a problémáink megelőzésének és sok esetben gyógyír a kialakult problémákra. Standunkon kipróbálhatják az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs készülékünket és az OTO CHILI kockahas gépünket. megtapasztalhatják a lábmasszírozó készülékeink jótékony hatásait is(OTO PowerFootOTO BigFoot). Karácsony közeledtével, akciókkal is várjuk Önöket!


Egy fantasztikus meglepetés-vendég is koncertet ad idén az Egy Csepp Világnapon. Az idei fellépők között szerepel Zséda, Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló - aki egy közös bemelegítést tart délelőtt -, a Black Time tánciskola bemutatója a Quantum XXL közreműködésével, a Kolompos együttes, a Csillagszemű Gyermektáncegyüttes és az idei X-Faktor számos sztárja is. Lesz még ezen kívül Hangszersimogató Bársony Bálinttal, valamint interaktív meseolvasás a Szárnyak és paták című mesekönyvből Pokorny Liával, Erős Antóniával és a könyv szerzőjével, Finy Petrával. 

A színes programok és koncertek mellett a legkisebbek arra is lehetőséget kapnak, hogy az idén Európa-bajnokságot nyert hazai cukorbeteg labdarúgó-válogatott tiszteletbeli tagjaivá váljanak. Azok, akik a helyszínen megmérettetik a vércukorszintjüket, megkóstolhatják a 2013-as „Magyarország Cukormentes Tortája” verseny nyertes süteményeit is. 
Az Egy Csepp Világnapon először az alapítvány szakmai programot is szervez cukorbetegeknek, illetve azoknak, akik többet szeretnének tudni a diabéteszről. Többek közt szó esik majd a lehetséges cukorhelyettesítőkről, egészséges táplálkozásról, a legfrissebb tudományos eredményekről, a cukorbetegség pszichés terheiről és a sportról is. Továbbá egész nap lehetőség lesz megszólítani és kérdezni a szakembereket, így mindenki személyesen is tanácsot kérhet tőlük. 

Vasárnap  jöjjenek és tegyenek egy kicsit az egészségükért! Várjuk Önöket!

További információk:
Karácsonyi akciók:
http://www.mediwel.hu/Mediwel/Karacsonyi_akcioink.html

OTO Flabélos:
http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html

OTO Chili:
http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése