Oldalak

2014. április 8., kedd

Beszámoló a 8. Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Napról

Szombaton, 2014. április 5-én a Syma Sport- és Rendezvényközpontban nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Coca-Cola Testébresztő Fitnesz Nap, amelyen hét órán át, egy időben 13 színpadon zajlottak a legújabb trendeknek megfelelő órák. Vonzónak bizonyult a kínálat vagy a rendezvény mottóját vették komolyan a résztvevők: Mozogj Velünk az egészségedért!
A mozgás 2900 megszállottja töltötte a napját a fitnesz bűvöletében.
A Coca-Cola Testébresztő Program 2005 óta fáradozik azon, hogy minél több ember figyelmét hívja fel az aktív, egészséges életmódra és a kalória-egyensúly fontosságára.
Nagy sikere volt a különböző termekben és színpadokon tartott óráknak, hiszen a legnépszerűbb magyarországi oktatók, a szuper program, a tökéletes helyszín mind ezt szolgálta.
A teljesség igénye nélkül a nap legsikeresebb előadói: Varró Gyula, Béres Alexandra, Katus Attila, Szentgyörgyi Romeo, Geszler Dorottya, Tatarek Rezső és számos más prezenter.

Romeo egy táncos Cardiomix órát tartott, amit nagyon élveztek a lányok....talán a ruha is számított, amit választott magának:) 










A 3500 m2-es Fitnesz Park területén mindenki kipróbálhatta a legújabb, legnépszerűbb fitneszeszközöket, megismerkedhetett a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, valamint szaktanácsadáson és fittségi felméréseken vehetett részt.
Természetesen a legnépszerűbb standok között volt a mi standunk is:) Ennek bizonyítéka, hogy egész nap sor állt a Flabélos-oknál, most ki lehetett próbálni az ÚJ GENERÁCIÓS FLABéLOS-t. 
A CHILI is rendkívül népszerű volt, 10 készüléket vittünk, de néha így is kevésnek bizonyult. elszántan küzdöttek a lányok és a fiúk is. Ki pecsétért, ki a "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunkon izzasztotta meg magát a nyereményért, ami nem volt más, mint egy hamisítatlan OTO CHILI.

A "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunkon a véghajrá nagyon izgalmasra sikerült a lányoknál, de végül Füle Zsuzsanna került ki győztesként, aki éppen Fitnesz Modell versenyre készül és kölcsön szerette volna kérni egy ismerősétől a CHILI-jét a felkészüléshez, de most már nem kell!!! Az övé lett egy OTO CHILI!!!! :)
A fiúk közül Koltai Ádám bizonyult a legjobbnak szombaton. Gratulálunk nekik!

Kövessétek a blogunkat és a Facebook oldalainkat, hogy hol találkozhattok velünk legközelebb!

További információ:
OTO FLABéLOS
http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html
OTO CHILI
http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése