Oldalak

2014. május 8., csütörtök

Programajánló - FitBalance Aréna 2014. május 11.

eisberg - FitBalance Aréna
Fitness – Életmód – Expó - Fesztivál
2014 május 11. 09:00
Papp László Budapest Sportaréna
Budapesten kerül megrendezésre , Közép –Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!

8 év, 17,  rendezvény , több százezer látogató és sportoló, csak néhány szám a FitBalance események történetéből.  2014 május 11-én, ismét megrendezésre kerül az eisberg – FitBalance Aréna, egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvény célja, az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése!

Európában is egyedülállóan, 26 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitness irányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és prezenter áll színpadra, hogy megmozgassa a több mint 5000 látogatót. 

Az életmód expón 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal egészségügyi szűrővizsgálatokkal és  különleges aktivitásokkal. Közöttük mi is ott leszünk:) Lehetőség lesz kipróbálni a standunkon az ÚJ GENERÁCIÓS FLABéLOS-t, mely minden alkalommal nagy sikert arat a Fitbalance látogatói körében.
A hagyományainkhoz híven vasárnap is lesz "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játék. Miért érdemes részt venni benne? Mert egy szuper OTO CHILI-vel a birtokodban mehet haza a nap végén!:) Részletekért látogasson el a standunkra! 
A 2012-es Fitbalance nyertesei, ők már boldog tulajdonosai 1-1 OTO CHILI-nek.
A tömegsport mellett, a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB Central Europe Cup, testépítő és fitness verseny, a Pole Fitness Magyar Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Magyar Bajnokság is.
A rendezvényen gondolnak a családokra is, szakképzett pedagógusokkal,  sportos gyermekmegőrzővel is készülnek, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő.
A FitBalance Aréna esemény fővédnöke, Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár. Folytatódik a „Sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance  különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot.

Erdei Zsolt"Madár"
Csonka András színész, énekes, műsorvezető
Kőbán Rita kétszeres olimpiai bajnok magyar kajakozó
Ungár Anikó bűvész, előadóművész
Horváth Éva modell, műsorvezető
A kezdeményezés, egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.
Részletes órarendet itt talál:  www.fitbalance.hu, www.fitbalance.lap.hu 

Találkozunk vasárnap az Arénában!

Termékeinkről további információkat készülékeinkről itt olvashat:
OTO FLABéLOS
OTO CHILI


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése