Oldalak

2015. november 3., kedd

Hangerő, hangulat és mozgás a maximumon! - FittAréna 2015.10.31.

Az év legfittebb napjaként számon tartott eseményt idén is óriási érdeklődés övezte: több ezer sportolni vágyó özönlött szombat reggel a Syma Csarnokba, a 10. jubileumi Decathlon FittArénára.

A Mediwel standja gyakorlatilag már reggel megtelt, és késő délután, amikor mások már a pavilonjaikat kezdték szétszerelni, nálunk még rezgett a Flabi, az egész nap elfáradt lábakat pedig frissítette az OTO Adore Foot. Igazi találkozási pont voltunk a FittArénán, jöttek és visszajártak hozzánk a sportolók. 

Sokan az Egy perc és Chilit nyersz játékunk rekordját szerették volna megdönteni, idén is óriási harc folyt a kockahas gépért a lányok és a fiúk mezőnyében is. 

A hölgyek versenye annyira erős volt, hogy a Chilit megnyerő ceglédi Füle Zsuzsanna káprázatos teljesítménnyel, a legjobb fiúnál is jobb eredményt ért el: 129 felhúzást teljesített 1 perc alatt. 
A fiúk mezőnyében Erdei Tamás bizonyult a legeredményesebbnek, ő 128 húzással verte a mezőnyt, rekordját többszöri próbálkozásra sem tudták kikezdeni. A verseny parázs pillanataiban egész tömeg szurkolt a versenyzőknek, szuper volt a hangulat. 

A standunkon egy történelmi pillanatban kezet rázott egymással a tavalyi és a tavalyelőtti Chili-nyertes, visszatértek és toltak is egy egyperces bemutatót a Chilin: bebizonyították, hogy még mindig kitűnő formában vannak.


A Chili népszerűségét látva nem volt meglepetés, hogy már a helyszínen három rendelést felvettünk, és sokan jelezték vásárlási szándékukat, örültek az akciós, 29.900 forintos árnak. Ránézésre könnyű sporteszköznek hitték, nem gondolták, hogy ekkora ereje van.


Flabélosaink reggeltől zárásig billegtek, többen kérdezték, van-e lista, amire fel kell iratkozni hozzá, olyan sokan álltak sorba érte. Átmozgattunk kicsit és nagyot, aki pedig még nem ismerte a gépet, elmagyaráztuk hatásmechanizmusát. Akinek otthon volt saját Flabélosa, az is ráállt tíz percre, azt mondta, nagyon jó döntés volt a gép vásárlása, az egész családja folyamatosan használja. 


Találkoztunk Procteres dolgozóval, aki végigpróbálta gépeinket, és lelkesedett, amiért cége a munkahelyi edzőterembe Flabélost, OTO Chilit és OTO Adore Foot-ot is vásárolt a kollégáknak, a gépeket pedig rendszeresen használják is a munka közbeni szünetekben, felfrissülés, átmozgatás gyanánt. Éljenek a gondoskodó vállalatok, hajrá Procter! 

Az OTO e-Shape-re is vettünk fel egy megrendelést, egy hölgy azonnal beleszeretett, e hét közepére már szállítjuk is a saját alakformálóját. Ezen a napon többen is a fájó, beállt hátizmukat vagy derekukat masszírozták vele, a hölgyek pedig a talpmasszírozó működésével egy időben a hasukon járatták. Az Adore Foot-jaink délutánra rendesen átmelegedtek, a két gépért szinte sorban álltak, akik ki szerették volna próbálni. Legközelebb többet viszünk J
A Therapadot többek közt egy fiatal lány nézte ki édesapjának, aki 40 év állómunka után nagyon lábfájós, de még néhány évig dolgoznia kell, és szeretné, ha minél tovább egészséges és fitt tudna maradni. A készülékről minden szükségest elmondtunk, ajánlottuk, hogy jöjjenek el hozzánk együtt kipróbálni még vásárlás előtt, hogy megtaníthassuk a helyes használatot. Az októberi akciós árral teljesen elégedett volt, azt mondta, az egészség ennyit bőven megér.

Bár csak november 2-ától árusítjuk, de mivel abszolút célcsoportban voltunk egész nap, ezért sokaknak meséltünk 2015 innovációjáról, az új SPORT FLABéLOS-ról, kértük, hogy csatlakozzanak Facebook oldalainkhoz és figyeljék a Mediwel oldalt, hogy minél többet megtudjanak az új sporteszközről, mely gyors és hatékony edzésekhez lehet társuk a mindennapokban.Találkozzunk jövőre, ugyanitt, a 2016-os FittArénán! Ugye eljöttök?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése