Oldalak

2015. november 3., kedd

Két bevásárlás közt egy kis FLABéLOS - Europeum Sporthetek 2015.10.30.
Egy pénteki nap erejéig csatlakoztunk az Europeum Bevásárlóközpont Sporthetek programjához, hogy megismertessük alakformáló, keringésjavító gépeinket a nagyközönséggel. Aki a sok talpalásban, vásárlásban, ajándékkeresésben elfáradt, annak az OTO Adore Foottal kényeztettük a lábait, aki egy kis frissítő átmozgatásra vágyott, azt a FLABéLOS-ra állítottuk. Ők 10 perc után újult erővel, tele energiával, felfrissülten mehettek tovább.


Az e-Shape és az Electro Therapad sem pihent, utóbbi kapcsán szeretettel várjuk központi irodánkban (XII. Törpe u. 8.) azt az úriembert, akinek jól esett a kezelés és szeretné újból kipróbálni ezt a fantasztikus ideg- és izomstimuláló készüléket. Azt hittük, egy bevásárlóközpont talán kevésbé alkalmas, hogy egy kockahas gépet kipróbáljanak az arra járók, de a bátrabbak az OTO Chili szarvát is elkapták! Nem is gondolták volna, hogy ilyen rettentő erő rejlik ebben a tűzpiros szerkezetben.


Köszönjük, hogy benéztetek hozzánk! A bevásárlóközpont közönsége jól érezte magát és felfrissült a Mediwelnél!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése