Oldalak

2012. november 23., péntek

Vasárnap sokan tettünk Egy Cseppet az egészségünkért

Vasárnap az Egy Csepp Világnapon vettünk részt, ahol jó hangulat uralkodott egész nap.
Kora reggel a SYMA Csarnokba lépve még egy üres tér és az épülő, szépülő standok látványa tárult elénk.

  

Mi is alakítgattuk a standunkat, hogy a látogatók kellemesen érezzék magukat nálunk. Így sikerült:) És lelkesen reggel már mozogtunk is!:)



A rendezvény hivatalos nyitása (10 óra) előtt már fél órával kígyózó sorokban várták az emberek, hogy beengedjék őket. Öröm számunkra, hogy sok embernek fontos az egészsége és tesz is érte, akár csak azzal, hogy kilátogat egy ilyen rendezvényre, megvizsgáltatja a vércukor szintjét, a hallását és a látását.

Nem kellett sok idő és nálunk is sokan türelmesen várták, hogy lehetőségük legyen kipróbálni az OTO Bodycare termékeit. Most lehetőség volt a termékeink teljes palettáját próba alá vetni, az OTO Chili kockahas gépet, az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgépet /ebből kettőt vittünk, de kevésnek bizonyult:)/, a masszírozó gépeinket (OTO Big Foot és OTO Power Foot) és az OTO Eye rewiew szemkörnyék masszírozó szemüveget.



A talpmasszírozóinknak (OTO Big Foot, OTO Power Foot) nagy sikere volt, mindenki frissen, könnyű léptekkel távozott tőlünk.


Az OTO Flabélos nem csak a hölgyek körében volt népszerű. Köszönjük urak!


A hölgyek között akadt olyan, aki már próbálta vagy használja, de voltak olyanok is, akik azért jöttek, mert már régóta szerették volna megtapasztalni, miért olyan népszerű ez a szerkezet.





Az OTO Chili sem árválkodott egész nap. Lelkesen próbálgatták a hozzánk látogatók. Valakinek annyira megtetszett, hogy meg is rendelte magának otthonra :)





Jó volt a hangulat egész nap, a képek, a mosolyok is ezt igazolják.

Köszönjük, hogy felkeresték a Mediwel standját!

Legközelebb is jöjjenek el az oldalunkon ajánlott rendezvényekre (http://www.mediwel.hu/Esemenyek.html), és kövessenek minket a Facebook oldalainkon!

Az OTO FLABéLOS Facebook oldala: https://www.facebook.com/flabelos

Az OTO Chili Facebook oldala: https://www.facebook.com/otochili

Termékeinkről részletesen a www.mediwel.hu weboldalunkon olvashat.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése