Oldalak

2012. november 23., péntek

Vasárnap VII.TESCO Fittaréna és ismét a "CSAK 1 PERC és NYERHETSZ!" játékunk

Mozgásra fel! 

TESCO Fittaréna vasárnap, 2012. november 25-én 7:30 és 18:00 óra között a Papp László Budapest Sportarénában.


Várunk mindenkit az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgépeinkkel és az OTO Chili kockahas gépeinkkel!!


Keressenek minket az Életmód Expo és a Fitnesz Park területén,  a Nagyszínpad közelében!



A "CSAK 1 PERC és NYERHETSZ!" játékunk során ismét egy OTO Chili edzőgépet vihet haza, aki 1 perc alatt a legtöbb felhúzást/csúsztatást végzi!!


Szentgyörgyi Romeo tartja az Ébresztő Reggeli Tornát 9:30 órától.  Kezdjék együtt Romeoval a napot egy könnyed, laza bemelegítővel, laza koreográfiával, ahol a zene segítségével egy cardio edzésre vár mindenkit a nagyszínpad előtti küzdőtérre.


Találkozhatnak vele a standunkon is! Ne hagyják ki!

Amiért még érdemes kilátogatni az Arénába:

November utolsó vasárnapján hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Tesco FittAréna, amely méltán viseli az év legfittebb napja jelzőt, hiszen a Papp László Budapest Sportaréna küzdőtere és különtermei ezen a napon egy óriási fitnesz birodalommá alakulnak át. Az órákon és programokon való részvételnek nem feltétele az edzettség, a szakmai képzettség, bárki jól érezheti magát, aki szeretne egy napot mozgással és ismert hazai prezenterekkel eltölteni.
A nagyszínpad fellépői idén is a hazai fitnesz világ elismert előadói lesznek, nem hiányozhat a kínálatból a tavalyi évben az év személyi edzőjének választott Béres Alexandra, az év férfi előadója Katus Attila, a hazai Hot Iron atyja Tatarek Rezső.
A Budapest Sportaréna emeletein 11 különböző tematikus színpad is várja a résztvevőket. A szellemi és testi felfrissülésért érdemes lesz felkeresni a Body&Mind termet, ahol a jóga és a gerincgimnasztika különböző irányzataival ismerkedhetünk.
A Mozgástrend terem kínálatában a legújabb eszközös órákkal találkozhatunk, amelyekre előzetesen jelentkezni is kell az esemény honlapján.
Az esemény szervezője, a Budapest Sportiroda idén sem feledkezik meg azokról, akik a táncos, koreografált órákat kedvelik, hiszen külön erre a célra nyitotta a Dance termet, ahol a latin mozdulatoktól egészen az afrikai hangulatot megidéző afromániáig minden stílusba bele lehet kóstolni.
A konditermek kedvencei, az indoor cycling és a Concept2 evezőgépek sem hiányozhatnak az eseményről, mindkét irányzat rajongói külön teremben edzhetnek oktatói vezetés mellett.
Újdonság 2012-ben: Tekerj vakon! A Tesco FittAréna történetében először: éld át a milyen érzés lehet látássérültként részt venni egy indoor cycling edzésen! Nincs más, csak Te és a zene üteme.

Termékeinkről előzetesen tájékozódhat a http://www.mediwel.hu/Fooldal.html oldalunkon.

Várjuk vasárnap szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése