Oldalak

2013. szeptember 5., csütörtök

Programajánló - XV. NŐI MOZGÁSFESZTIVÁL

Hétvégén rengeteg program és mozgás várja azokat, akik eljönnek a Kopaszi Gátra (1117 Budapest, Kopaszi gát 5.) 2013. szeptember 8-án (vasárnap) 10 - 17 óra között. Coca-Cola Testébresztő XV. Női Mozgásfesztivált a Magyar Szabadidősport Szövetség  rendezi meg, mely része az Emberi Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárság és a Magyar Olimpiai Bizottság kiemelt szabadidősport események rendezvénysorozatának.

A rendezvény célja, hogy a hölgyek számára kortól függetlenül elérhetővé váljon a testmozgás, kipróbálhassák magukat olyan sportjátékokban, amelyekre máshol nincs lehetőségük.

A sportágak kipróbálása mindenki számára ingyenes

A rendezvény programja változatos, ami a több mint 90 mozgásformának és az egészségmegőrző, wellness programoknak köszönhető.

Egészségessé válni - életforma változtatás kérdése. Ehhez nyújt ötleteket és segítséget, ad motivációt a Coca-Cola Testébresztő XV. Női Mozgásfesztivál.

Mi sem hiányozhatunk a hétvégi kavalkádból, hiszen a mozgásról van szó!:)

Kipróbálhatják az egyre népszerűbb OTO CHILI kockahasgépünket, illetve az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs készülékünket. Keressenek minket, legyen a céljuk akár a bemelegítés, az edzés vagy éppen a lazítás! Várunk mindenkit szeretettel!:)
Egy szerencsés látogató megnyerheti az OTO Eye Revive szemkörnyék masszírozó készülékünket is!
A Standunknál tavaly nagy volt az érdeklődés:)

A kipróbálható mozgásformák és sporteszközök listája terjedelmes, egyaránt megtalálható közöttük hagyományos és új keletű, "trendi" játékok.(pl. sárkányhajózás, rúdtánc, TRX, gumiasztal, hullahopp, ugrólabda, egyensúly gyakorlatok, fitball, mini ping-pong, gerinctorna, nordic walking, kangoo jump, rocketball, lábtenisz, mászófal, darts, ergométer, bocsa, pelota játék, pedalló, frizbi, petanque, lengőteke, gumiszalag ugrálás, gólyalábazás, 1 perces gyorsasági kötélugrás, triski, flingó, asztalitenisz, tollaslabda)

Az egyéni próbatételek mellett lehetőség lesz csapatsportok kipróbálására is.

Az aerobik színpadon egész nap zajlanak majd különféle fitnesz órák, melyek fő koordinátorai a Pécsi Sasok lesznek, a táncolni vágyók pedig idén is több stílusból válogathatnak a Táncteraszon. 
A szervezők természetesen ismét gondolnak a fiatalabbakra is, a gyerekeket ügyességi és sorversenyek, labda-és logikai játékok várják.
A versenyszámok alatt párhuzamosan zajlanak majd az egészség megóvásával kapcsolatos programok, a pihenni vágyók az egészséges életmód témában szaktanácsadások és fittségi vizsgálatok közül választhatnak.
A nap folyamán a részvevők Meglepetés órákra is számíthatnak.
Vasárnap találkozunk!
Termékeinkről további információt az alábbi linken olvashatnak:
OTO FLABéLOS:
OTO Chili:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése