Oldalak

2013. szeptember 24., kedd

Invitáló - Fitbalance Millenáris 2013. szeptember 29.

Idén is megrendezésre kerül a FitBalance Millenáris, mely Magyarország legnagyobb fitness-wellness rendezvénye.  

A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítésének. A rendezvények 2006 óta több tízezer résztvevőt értek el és mozgattak meg, amiben a  legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségükre. A szeptember 29-én vasárnap megrendezésre kerülő Nestlé Fitness FitBalance Millenáris eseményen közel 200 program, óra, mintegy 200 hazai- és nemzetközi prezenter várják a helyszínre érkezőket. Az életmód expón mintegy 100 kiállító lesz jelen, ahol a prevenciós tevékenységek, valamint az egészségügyi szűrések kiemelkedő hangsúlyt kapnak!

Természetesen mi sem hiányozhatunk a Millenáris B pavilonjából. A Nagyszínpad mellett lesz a standunk, amit érdemes lesz felkeresni, hiszen ki tudják próbálni az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs edzőgépünket és az OTO CHILI kockahas gépet. Ez utóbbit meg is lehet nyerni a "CSAK 1 PERC és NYERHETSZ!" játékunkon. A részletekért keressék fel standunkat!!:) Ha Romeoval szeretne találkozni, akkor mindenképpen látogasson el hozzánk :)


A sajtótájékoztatón egy nagy bejelentést tettek a szervezők, miszerint a FitBalance segítségével Caramel életmódot változtat, csúcsformába hozza magát a december 7-i nagykoncertjére.

„Nagyon régóta szerettem volna megújulni nemcsak lélekben, de testben is. Szerintem a legjobb csapat áll mellettem, már alig várom, hogy belekezdjünk. Szerintem egy zenésznek nagyon fontos egy ekkora koncertnél, hogy nemcsak hangban, lélekben és agyban készüljön fel, hanem fizikailag is a maximumot is ki tudja hozni magából. Alig várom, hogy belekezdjünk a közös munkába” mesélte lelkesen Caramel!

Egy másik érdekesség is lesz a rendezvényen, mégpedig egy rekordkísérlet. A legtöbben egyszerre egy helyen fekvőtámaszt végzők rekordjára készülnek, melynek fő támogatója a Men’s Health és a vezetője pedig Erdei Zsolt Madár, aki a sajtótájékoztatón bemutatta milyen a helyes fekvőtámasz:
„Nekem, mint bokszolónak a fekvőtámasz egy alapmozgás. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a rekordkísérletet, mert így felhívhatjuk a figyelmet a helyes és rendszeres mozgás fontosságára. Remélem, rengetegen leszünk és megszületik a világrekord” mondta bizakodóan Madár.


 A helyszínre érkezőket reggel 10 órától a NESTLÉ FITNESS Magyarország legnagyobb reggeliző asztalával 1000 fős reggeliző asztala várja majd, hogy kiegyensúlyozottan induljon a sportolással teli nap.

Ahogy minden évben, most is ismert emberek csatlakoztak a „Sztárok az Egészségért” programhoz, hogy felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára. Az idei nagykövetek: 
Kárpáti Rebeka és Tímár Brigitta
Sarka Kata, Szabó Zsófi
Ungár Anikó
Debreczeni Zita és Deutsch Anita
Müller Attila
Rippel Viktor és Feri
DJ Dominique

Várunk mindenkit szeretettel vasárnap a Millenárison!


Termékeinkről az alábbi oldalainkon olvashatnak:
OTO FLABéLOS

OTO CHILI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése