Oldalak

2013. október 7., hétfő

Rekordok dőltek meg a Fitbalance Millenárison

Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitness Fitbalance Millenáris rendezvény szeptember végén. Több ezer ember edzett egyszerre a a zárt pavilonokban és a parkban egyaránt. Az idő nagyon kegyes volt, gyönyörű napsütés volt egész nap. Sok újdonság is várta a kilátogatókat, reméljük sikerül a hangulatot a beszámolóval átadni. Fergeteges volt!:)


Az idei Fitbalance rengeteg különlegességgel várta a látogatókat. A 110 kiállító és a 10 színpad mellett, különböző érdekességekkel is készültek a szervezők. A NESTLÉ első alkalommal állította fel a rendezvényen Magyarország legnagyobb reggeliző asztalát, amely több mint félszáz méteres hosszával bekerült a hazai rekordok történetébe. Egy óra alatt közel ezren költötték el teljes értékű gabonával készült gabonapehelyből, friss gyümölcsből és tejtermékből álló reggelijüket. A finom reggelin több hazai hírességet is fel lehetett fedezni, hiszen ott volt Gubás Gabi, Farkasházi Réka és Bárdos András is.
Erdei Zsolt Madár vezetésével pedig egy újabb rekordot állítottak fel a jelenlévők, mégpedig a legtöbben egyszerre fekvőtámaszt végzőkét. Több mint 1000 ember végezte egyszerre, szabályosan ezt a gyakorlatot, melyre még eddig sehol sem vállalkoztak! Ennek a rekordnak mi is részesei vagyunk, a Mediwel lányai is nyomták a fekvőtámaszokat:)

Nagy érdeklődésre tartott számot ismét az OTO FLABéLOS teljes testvibrációs készülékünk,melyet hölgyek, urak, fiatalok és idősebbek is szívesen kipróbáltak.
A hölgy balra nagyon jó formában van előrehaladott kora ellenére, azt hiszem sokan irigykedhetünk :)
A FLABéLOS használata mindenki mosolyra fakaszt:)
A fiúk is kipróbálták a FLABéLOS-t
A "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!' játékunknak ismét nagy sikere volt, sokan küzdöttek meg az idővel, a felhúzások számával és persze egymással a nyereményért, ami nem volt más, mint 1-1 OTO CHILI. Külön kategória volt a hölgyek és urak számára.
Voltak, akik csak kipróbálták az OTO CHILI-t vagy edzettek nálunk egy kicsit
A gyerekekben mindig erős a versenyszellem:)
Kemény ez a CHILI-zés:)
És rajt!....Indul az 1 perc!
A mozgás=boldogság:)
Rippel Feri és Viktor is megnézte a mi folyik az OTO CHILI-k körül

A küzdelem...
Romeo és a 3 finalista, akik hatalmas harcot vívtak a győzelemért. Gratulálunk nekik, nagy teljesítmény volt, minden eddigi rekordot megdöntöttek!:)
A győztes pár, akik a valóságban is egy párt alkotnak, Endrész Tamás és kedvese, Reni. Gratulálunk!:)
A Fitbalance-on ezúttal is sokféle mozgásformát ki lehetett próbálni nem csak bent, hanem újdonságként a Millenáris parkjában is. Néhány kép ízelítőül a kavalkádból.
Kranking
Rengetegen mozogtak együtt az órákon

A box és az aerobik ötvözetét is ki lehetett próbálni
A kinti helyszíneken sok jókötésű, jóképű fiatalember edzette acélosabbra a testét, köztük volt Romeo is:)






 A rúdtánc profi képviselői is tartottak bemutatót, köztük Nemesvári "Cofi" Krisztina, aki a 2010-es magyar rúdtánc bajnok. A rúdtánc alapjaival is meg lehetett ismerkedni a Poledance Paradise csapata segítségével. Mi sem tudtunk ellenállni.... és ők voltak a szomszéd standon:)


Várunk mindenkit jövőre is a Fitbalance  rendezvényeken!


További információt az alábbi oldalakon talál a termékeinkkel kapcsolatban:
OTO FLABéLOS
http://www.mediwel.hu/FLABeLOS_vibracios_edzogep.html

OTO CHILI
http://www.mediwel.hu/OTO_Chili_kockahas_gep.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése