Oldalak

2014. szeptember 20., szombat

Fitbalance SportAréna 2014. szeptember 21.

Nestlé Fitness – FitBalance SportAréna
Sport – Fitness –– Expó – Fesztivál
2014 szeptember 21. 09:00
Papp László Budapest Sportaréna
fitbalance

Ismét Budapesten, Közép –Európa legnagyobb sport expója valamint, egészség és mozgásfesztiválja!

8 év, 18, rendezvény , több százezer látogató és sportoló, csak néhány szám a FitBalance események történetéből. 2014 szeptember 21-én, ismét megrendezésre kerül a Nestlé Fitness – FitBalance SportAréna, egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában. 
A rendezvény célja, az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése.

Európában is egyedülállóan, több mint 20 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitness irányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és prezenter áll színpadra, hogy megmozgassa a közel 7000 látogatót. Az életmód expón, hazánkban kiemelkedően, 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal.
Megtalál minket is kint az Arénában, keresse fel standunkat, mert már mondhatjuk, hogy hagyományosan megrendezzük a "CSAK 1 perc és NYERHETSZ!" játékunkat.1 perc intenzív chilizés és lehet, hogy egy OTO CHILI-vel a birtokában megy a nap végén haza. 
Az Új Generációs OTO Flabélos-sal is meg tudnak ismerkedni testközelben, ha ellátogatnak hozzánk.
A tömegsport mellett, a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB nemzetközi, testépítő és fitness verseny , a Pole Fitness Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Bajnokság is. 
A rendezvényen gondoltak a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülnek, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő.

Az esemény háziasszonya és arca Kulcsár Edina Miss World Hungary 2014, aki sportos életvitelével, méltón tudja képviselni a FitBalance értékeit.
Folytatódik a „sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot. A kezdeményezés, egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.

Részletes órarend és jegyinformáció: www.fitbalance.hu

Várunk mindenkit szeretettel!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése