Oldalak

2014. szeptember 2., kedd

Ha szeptember, akkor fesztiváááááál! - SzeptEmber Feszt a hétvégén

Itt van az ősz, itt van újra..... de nálunk most pörög fel az élet a rendezvények terén. Az év kilencedik hónapjának első hétvégéjét azonnal egy fesztiválon töltjük, a SzeptEmber Feszten.
A dátum: 2014. szeptember 5-7.
A helyszín: Budapest, Népliget (Megközelíthetőség)
Keressenek minket az Egészségligetben, amelynek pontos helyét a térkép alapján könnyedén megtalálják (SzeptEmber Feszt térkép)

A fesztivál ideje alatt 6 színpadon folyamatosan együttesek, zenekarok szórakoztatják a látogatókat, a teljesség igénye nélkül például a Beatrice, a Ganxta Zolee és a Kartel, a Budapest Ragtime Band, Somló Tamás, Dj Dominique Retro Disco, a Zanzibár, Sub Bass Monster, Palya Bea, az Omen és még sokan mások. Érdemes böngészni a promramot (Program), nehogy lemaradjanak a kedvencükről. A koncertek mellett bemutatók, szinpadi show-k várják a látogatókat. Természetesen a kézművesek is fontos részei egy igazi fesztiválnak.

A családosok se maradjanak otthon, a Gyerekbirodalomban a gyermekek is jól érezhetik magukat, illetve lesz ott Baba-mama jóga, babakocsival futás. Az autók iránt rajongó férfiak, hölgyek megcsodálhatják az autócsodákat a Verda Feszt 2K14 Bázison.

Az Egészségligetben szeptember 6-án (szombaton) együtt mozoghatnak Szentgyörgyi Romeoval, aki hatszoros aerobik világbajnok, személyi edző és life coach. Ha korán kelők, akkor 9:00 órakor legyenek a színpadnál, ha kicsit később szeretnek kelni, akkor 12:00-kor várjuk ott és aerobikozzanak Romeoval és Velünk!:) A két óra között találkozhatnak Romeoval a standunknál és kérhetnek autogramot, vagy készíthetnek közös fotót Vele. A standunkon kipróbálhatja a család az Új Generációs FLABéLOS-t és a méltán népszerű OTO CHILI kockahas gépünket.

Az edzést követően, ha megéheztek, akkor finomabbnál finomabb ételeket fogyaszthatnak majd a Pörköltek Terén.    

Nagyon fontos információ, hogy a SzeptEmber Fesztre a belépés INGYENES!:)  

A Szeptember Feszt weboldala: www.szeptemberfeszt.hu

Várunk mindenkit nagy szeretettel! Ha hétvége, akkor Szeptember Feszt!!!!!

Termékeinkről és aktuális Akcióinkról a weboldalunkon tájékozódhatnak: www.mediwel.hu

Közelgő újabb rendezvényeinkről értesülhetnek az Események menüpontban, vagy a Facebook oldalainkon:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése