Oldalak

2015. április 13., hétfő

„Mozdul a család” – Sportos családi délelőtt Soroksáron

Április 11-én, ezen a csodás tavaszi délelőttön a Mediwel is együtt mozdult a családokkal Soroksáron: korán reggel valamennyi gépünk felsorakozott és várta, hogy hamarosan mozgásra éhes családok lepjék el standunkat, mi pedig átmozgassunk kicsit és nagyot, időset és fiatalt, a család minden tagját.
Meseszép ikerlányok lepték el a Flabit


A soroksári sportcsarnokban ezen a délelőttön családi versenyek, interaktív sportjátékok, egészségvédelmi tanácsadás, ételkóstolók, játszósarok és a Mediwel mozgásfejlesztő, egészségmegőrző eszközeinek ingyenes kipróbálása várt mindenkit. A program díszvendége Balzsay Károly profi ökölvívó, nagyközépsúlyú világbajnok volt.

Minden készen áll a családok fogadására a Mediwel standján
OTO Chili munka közben
A legkisebbek imádják az OTO Chili kockahas gépet 
A hölgyek, az anyukák a FLABéLOS-t vették birtokba, szinte szünet nélkül folyamatosan váltották egymást a gépeken. Volt olyan hölgy, aki említette, hogy a munkahelyén is van lehetősége a gép rendszeres használatára. Nagy öröm számunkra, hogy egyre több vállalat ismeri fel, mennyire fontos az irodai monoton ülőmunkát, a mozgáshiány okozta kockázatokat a FLABéLOS-szal kivitelezhető rövid, de hatásos izommunkával ellensúlyozni, és ezáltal egészségesebb munkaerőt nyerni, a hiányzások számát csökkenteni.


Az urak, az apukák elfogadták invitálásunkat és örömmel pihentették talpukat az OTO Adore Foot tíz perces masszázsa közben, sőt sokan – egyidejűleg! - a helyi alakformálás bajnokát, az OTO e-Shape-et is kipróbálták!

Az OTO e-Shape nem csak fogyaszt, de javítja az emésztést is

Így is lehet: az OTO e-Shape és OTO Adore Foot egyszerre dolgozik
Urak pihenőn


A helyszínen hírlevelünkre feliratkozottak között egy Mediweles ajándékcsomagot is kisorsoltunk, a szerencsés nyertes Pfiszter Károlyné, nyereményét a GLS futárszolgálat szállítja ki hamarosan. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése