Oldalak

2015. április 30., csütörtök

Sportimádó tömegek és őrületes OTO Chili párbaj az idei FitBalance-on

A FitBalance ma már elképzelhetetlen a Mediwel nélkül. A cég megalapítása óta kinn vagyunk ezen a nagyszabású mozgásfesztiválon, melynek idén is a Papp László Sportaréna adott otthont. Nem véletlen tehát, hogy sok volt az ismerős arc, jöttek a standunkhoz Chilivel, Flabélos-szal rendelkező büszke tulajdonosok is, akik korábbi rendezvényen kipróbálták, és azóta meg is rendelték kedvenc sporteszközüket.



Az, hogy iszonyatosan nagy volt a tömeg – az már nem újdonság. Az, hogy alig lehetett mozdulni – az sem. J De mi pont ezt szeretjük ilyenkor: a hangorkánt, a tömegeket, a csillogó szemeket és hogy mindenki mosolyog. Köszönjük, hogy folyamatosan áramlottatok a standunkhoz, és kipróbáltátok valamennyi készülékünket! 

Az OTO e-Shape helyi alakformáló gépünk működés közben
Verseny van és koncentráció
OTO e-Shape - isteni a masszázs, amit kaphatunk tőle

Flabélosaink egész nap nem pihentek :)
A Chili nehéz - de a Chili jó!
Nem lepődtünk meg azon, hogy a nap legnagyobb favoritja a nőknél az OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozó lett, a fiúknál pedig továbbra is nagy kedvenc az OTO Chili kockahas gép. Még visszatérő Chiliző vendégeink is voltak, akik korábbi egyéni rekordjukat szerették volna megdönteni az „Egy perc és nyersz” verseny keretén belül. Képzeljétek, a lányoknál az a hölgy lett a nyertes, aki 1 hónapja a Coca-Cola testébresztő rendezvényen csak pár ponttal maradt alul. Érdemes tehát minden rendezvényen meglátogatni bennünket, hiszen egy Chilivel lehettek gazdagabbak. A képeken végigkövethetitek, hogy mennyi lelkes "Egy perc és nyersz" versenyzőnk indult a Chiliért, és adta bele minden erejét az egy perces villámversenybe.







A standunkhoz kilátogatott Szentiványi Rita gyógytornász, gerincspecialista is, a Mozgásklinika alapítója. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Chilin mindig egyenes háttal végezzük a gyakorlatot, mert ha így teszünk, nem hogy nem lesz hátfájásunk, de akár még el is múlhat a meglévő.  Meglepetés volt számunkra is, hogy a Chili vívta ki a legnagyobb figyelmet a FitBalance-on, bár a jelenleg általatok teljesen kiürített raktárunk a bizonyítja, hogy a termék hihetetlen népszerűségnek örvend. Kitartás, aki a napokban Chilit rendelt, hamarosan megkapja, már úton van az új szállítmány!

FLABéLOS-aink is egész nap rezgésben voltak, sokan az edzések után levezetésként használták, ezzel simán megelőzhetik a másnapi izomlázat. Kutatásaink szerint eddig több mint 800.000 ember próbálta ki valamilyen rendezvényen vagy szalonban a FLABéLOS-t, sokan számoltak be arról, hogy annyira megkedvelték ezt a mozgásformát, hogy a mindennapokban sem tudják nélkülözni, ezért otthonra is vásároltak gépet.



Azok, akik a nagyszínpadról vezényelt edzéseken részt vettek, örömmel vállalkoztak a helyi alakformáló OTO e-Shape kipróbálására, megpihentek kicsit a Mediwel szigeten. Az OTO Adore Foot sem maradt kihasználatlanul, még visszatérő vendégünk is volt, aki azt mondta, egész egyszerűen beleszeretett a készülékünkbe, és reméli, hamarosan otthon is lesz ilyen talpmasszírozója.








És akkor jöjjenek a nyeremények és a nyertesek!
A helyszínen regisztrálók között ajándékcsomagokat sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesek: Kókainé Gózony Rita és Kenéz Laura lettek. Szeretettel gratulálunk nekik!

Az OTO Chili „ Egy perc és nyersz” verseny keretén belül a lányoknál Erdélyi Szabina volt a legeredményesebb, gratulálunk, nyereménye egy OTO Chili kockahas gép.

Szabina lett a legjobb a lányok versenyében
A fiúknál a legjobb Végh István lett, de ebben a kategóriában vigaszdíjként egy ajándékcsomaggal jutalmaztuk a 2. helyezettet is, aki a későbbi győztessel zárás előtt csapott össze, és mindössze 2 felhúzással maradt le a dobogó legfelső fokáról. 

Végh István óriási hajrával nyerte meg az OTO Chili kockahas gépet
István boldog tulajdonosa lett egy OTO Chilinek, Krizsán Mihálynak (a második helyezettnek) pedig azt üzenjük, hogy reméljük, a következő rendezvényen újra versenyzőink között üdvözölhetjük majd.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése