Oldalak

2015. április 1., szerda

Betegségmegelőzés és rehabilitáció – soproni tudományos ülésen mutatkozott be a FLABéLOS


Március 27-28-án kétnapos orvosi konferencia vendégkiállítója volt a Mediwel: ekkor rendezték a III. Vaszkuláris Prevenciós és Rehabilitációs napok elnevezésű tudományos ülést a soproni Hotel Lővérben. A programra több mint 150 orvos és egészségügyi dolgozó (elsősorban kardiológus, neurológus, háziorvos, belgyógyász és pszichiáter) regisztrált, akik elkötelezettek az érrendszeri betegségek kezelése iránt, és jobbító szándékkal tevékenykednek a prevenció, az akut ellátás, a fekvő és járó beteg rehabilitáció terén.

A Mediwel standja a soproni tudományos ülésen
A szakmai konferencián fókuszban a FLABéLOS

Az első nap a szoros szakmai program és előadások jegyében telt, ezért standunkon inkább a második, kötetlenebb napon nőtt meg a forgalom. Sokan kerestek, kérdeztek meg bennünket és valamennyi Mediwel termék iránt nagy volt az érdeklődés.

A FLABéLOS hasznos kiegészítője a rehabilitációnak, és fontos szerepe van a betegségmegelőzésben is

Másik orvostechnikai eszközünk, az OTO Electro Therapad talpstimulációval képes fájdalmat csökkenteni.


A szakmai konferencián a legnépszerűbb mozgásterápiás alakformáló gépünk, a FLABéLOS került abszolút fókuszba, rengetegen kipróbálták, és elsősorban egészségügyi hatásairól, prevenciós és rehabilitációs folyamatokban nyújtott szerepéről és hosszú távú használatával szerzett tapasztalatokról érdeklődtek.

Sokan érdeklődtek a FLABéLOS-szal szerzett  tapasztalatokról, eredményekről
A hölgyek körében az OTO Adore Foot talpmasszázsa is rendkívül népszerűnek bizonyult

OTO Adore Foot és OTO Electro Therapad munka közben


A FLABéLOS orvostechnikai eszköz, használata segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok és ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik legfontosabb eszköze lehet. A készülék javítja az izmok terhelhetőségét, az izmok közti koordinációt, célzottan mozgat meg nagyobb izomcsoportokat, kiválóan alkalmas hosszabb ideig ágyhoz kötött betegek leépült izmainak újbóli felépítésére. Hasznos kiegészítő terápiát nyújt pl. stroke utáni rehabilitációban, az ízületi károsodás rehabilitációjában, fejleszti a rugalmasságot, javítja az egyensúlyérzéket. Rendszeres használatával megállítható, sőt visszafordítható a csontritkulás folyamata, és mivel a belső izmok tónusát is képes visszaállítani, sok helyütt sikerrel alkalmazzák inkontinenciás panaszok megszüntetésére.

Napjainkban a szív- és érrendszeri betegségek okozzák a legtöbb halálozást, közös ügyünk ennek csökkentése. A FLABéLOS azoknak is alternatívát kínál, akik állóképességük, jó kondíciójuk megőrzése vagy korábbi aktív életük visszaszerzése érdekében próbálják ki ezt a mozgásformát. Sőt, túlsúlyos, esetenként cukorbeteg páciensek esetében is évek óta sikerrel alkalmazzák, mert a teljes test átmozgatása és jelentős vérkeringés-javítás mellett a készülék nem terheli meg a szívet és az ízületeket.

Részletes termékinformáció: www.mediwel.hu 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése