Oldalak

2015. május 26., kedd

Ha diabétesz, akkor Mediwel

2015-ben a legrangosabb diabétesszel foglalkozó rendezvények állandó kísérőpartnere, kiállítója lett a Mediwel. A Diabetes Társaságnak már a második konferenciáján veszünk részt idén, és ezzel párhuzamosan, május 14-én a gyáli cukorbetegeknek rendezett egynapos eseményen is ott voltunk. Fontos, hogy ott legyünk, mert a diabétesz egyre több embert érint hazánkban, és ha a betegség nem kap kellő odafigyelést, súlyos kockázatokat rejt, akár visszafordíthatatlan szövődményeket is okozhat. 



A három napos kongresszus szüneteiben a főként orvosokból álló szakmai közönség kipróbálhatta gépeinket és szakértő segítséget is kapott azok használatával kapcsolatban. Egyértelműen a FLABéLOS készülék iránt volt legnagyobb az érdeklődés. Akadt olyan szakorvos, aki a munkahelyére szeretné megvásárolni a készüléket, neki a gondoskodó vállalat programunk által nyújtott lehetőségeket ajánlottuk: http://mediwel.hu/mediwel/gondoskodo-vallalat-program Büszkén mondhattuk, hogy már számos kis-, közép- és nagyvállalat döntött úgy, hogy a munkahelyi ülőmunkából adódó mozgáshiányt a FLABéLOS-szal ellensúlyozza így biztosítva dolgozói egészségét, fittségét.








Népszerű talpmasszírozónkat, az OTO Adore Foot-ot nagyon szívesen próbálták ki, több vendéget is lenyűgözött, folyamatos érdeklődés volt a készülékvásárlás iránt. Tájékoztató anyagot kértek és vittek másoknak is ajánlva az intelligens talpmasszírozót, hihetetlenül szuper készüléknek titulálták.




A cukorbetegség minden fázisában hatékony segítség lehet az OTO Electro Therapad, mert javítja a vérkeringést és aktivizálja a gyenge izmokat, stimulálja az idegeket, hogy hogy ne jöhessen létre érzőideg-károsodás, súlyosabb esetben pedig diabéteszes neuropátia. Ismerjük meg, próbáljuk ki, használjuk és ajánljuk ezeket a gépeket másoknak is, előzzük meg a nagyobb bajt! A cukorbetegség nagy odafigyelést igényel (a cukorszint beállítása a legfontosabb), de szakértő segítséggel, sok mozgással szinten tartható és kezelhető.



Köszönjük a rengeteg regisztrációt, mellyel az orvoskollégák a munkánkat és az egészségvédő Mediwel készülékek népszerűsítését segítik! Azok között, akik a helyszínen kipróbálták készülékeink valamelyikét és megadták email címüket, két Mediweles ajándékcsomagot sorsoltunk ki.  A szerencsés nyertesek (Illyés-Zjátyuk Irén és dr. Firneisz Gábor) nyereményét a GLS szállítja majd házhoz.



Termékeinkről további részletek a www.mediwel.hu oldalon találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése