Oldalak

2015. június 30., kedd

FLABéLOS-ozni hívtuk az ország legrangosabb HR szakembereit

Országos HR konferencia június 3-4. Kecskemét

Az ülőmunka és a mozgáshiány súlyos kockázatokat rejt, számos egészségügyi problémát okozhat. Szerencsére egyre több kis- és nagyvállalat dönt úgy, hogy a FLABéLOS mozgásterápiás készülék segítségével ellensúlyozza az egész napos monitor előtt való ülést, és egy kávészünetnyi időben 50 percnyi teljes edzést ajándékoz dolgozóinak. Fittebb, energikusabb, lojálisabb munkavállalókkal és a hiányzások csökkenésével pedig garantáltan megnő a munkakedv!






Azért voltunk kiállítói a Kecskeméten megrendezett két napos HR konferenciának, 2015 talán legrangosabb HR eseményének, hogy a Mediwel Gondoskodó Vállalatok Programját (http://mediwel.hu/mediwel/gondoskodo-vallalat-programa HR szakemberek körében népszerűsítsük. A szakmai konferencia alkalmat adott a HR-eseknek arra, hogy valamennyi egészségmegőrző gépünket kipróbálják, és a Mediwel szigetén kicsit megpihenjenek, felfrissüljenek, töltődjenek, nem utolsó sorban pedig saját tapasztalatokat gyűjtsenek arról, hogy a FLABéLOS-szal végzett vibrációs edzés milyen hatékonyan tudja ellensúlyozni a monoton, mozdulatlan munkavégzést.



FLABéLOS-aink rendkívül népszerűek voltak a HR-esek körében, az előadások közti szünetekben folyamatosan használatban voltak. Mivel a konferenciára az urak öltönyben, a hölgyek kiskosztümben érkeztek, naivan azt hittük, hogy OTO Chili kockahas gépeink szomorúan és kihasználatlanul árválkodnak majd a háttérben, de szerencsére nem így lett. Éljenek a magas sarkút viselő, sportos és bevállalós HR-es hölgyek!





A konferencia sűrű programja közben, a hosszú előadások közti szüenetekben a HR-esek a Mediwel relaxáló, masszírozó gépeivel töltődtek, frissültek fel. Az OTO Adore Foot, ez az intelligens és kellemes talpmasszírozó nem csak a hölgyek kedvence volt Kecskeméten, az urak is szívesen kipróbálták.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése