Oldalak

2015. szeptember 24., csütörtök

Családi nap és rengeteg mozgásélmény a RAIL CARGO-val

A családok napját ünnepelte szeptember 19-én a Népligetben, a Fradi pályán hazánk legnagyobb vasúti árufuvarozó cége, a Rail Cargo. 

A Mediwel meghívott vendégként hatalmas egészségsátrat állított fel egy frekventált helyen, a sportpálya mellett, így egész nap áramolhattak hozzánk a szülők és gyermekeik egy kis mozgásra, vagy két program között egy kis felfrissülésre. A totyogók és kisgyerekek érdeklődve szemlélték gépeinket, a fiataloktól kezdve egészen a 70-es korosztályig pedig lelkesen próbálgatták is. A Flabélost sokan ismerték már, volt aki szalonban rendszeresen használja is, nagyon szép eredményekkel. Szép számmal akadtak olyanok is, akik hallottak róla, de még nem merték kipróbálni. A Mediwel sátorban szakszerű segítséget kaptak életük első Flabizásához, örültek a lehetőségnek és nagyon pozitív élményekkel távoztak. Ezt abból is láttuk, hogy nagyon sokan visszatértek a délután folyamán egy újabb körre :)  
A FLABéLOS mellett a másik legkedveltebb termék az OTO Adore Foot volt. Mindenki imádta, szintén voltak visszatérő vendégek, akik hozták magukkal pl. anyut, barátot, barátnőt. Csak pozitív tapasztalataik voltak, elfogytak a szórólapjaink is. Volt, aki a helyszínen annyira beleszeretett a készülékbe, hogy tovább akarta nyújtani a talpasszázs-élményt: még a helyszínen vásárolt magának egy akciós Adore Foot-ot.

Az OTO Electro Therapad készüléket is előszeretettel próbálgatták, kíváncsiak voltak rá, ezt a gépet nem igazán ismerték. Meglepődtek, milyen sokféle problémában segíthet a készülék, kezdve a cukorbetegségtől, a fájdalomcsillapításon át egészen az izomerősítésig vagy akár a fogyásig. 
Az OTO e-Shape-et is sokan kipróbálták, főleg azok, akik a Flabit már ismerték. Elsősorban a hátfájással küzdők és a fogyni vágyók próbálgatták. A FLABéLOS az egész testre hat, az e-Shape-pel viszont a helyi zsírlerakódásokat tudjuk erőteljesebben megdolgozni, és mivel a készülék használata már tíz perc után érezhető (viszketés, kipirosodás, keringésjavulás), nem lepődtünk meg, hogy a helyszínen e-Shape-et is vásároltak. 
Népszerű kockahas gépünk, az OTO Chili is keresett volt, szintén sokan hallottak róla. Sokan érdeklődtek a készülék iránt, és mivel jelenleg a Chili is 15%-os kedvezménnyel kapható, aznap rengetegen távoztak úgy, hogy otthonukban este már a saját Chilijükkel erősíthették izmaikat.  
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése