Oldalak

2015. október 2., péntek

Fókuszban az egészség! (MDOSZ konferencia - Lurdy Rendezvényközpont)

Szeptember 26-án a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) Konferenciáján, a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban voltunk kiállító vendégek, hogy az egészségmegőrző Mediwel készülékeket minél több egészségtudatos érdeklődőnek bemutathassuk.


Az ÉRVEK, ELLENÉRVEK, AKTUALITÁSOK A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYBAN – című konferencián szó esett a gyerekek egészséges reggelijéről, a zöldség- és gyümölcsfogyasztásról, a túlsúlyos gyerekek elhízásának okairól, a cukorbetegek diétájáról, és az egészséges életmód lehetőségeiről.



Óriási érdeklődés és tolongás volt a standunk körül, a FLABéLOS alakformálót nagyon sokan ismerték, többeknek otthon is volt belőle sajátjuk.




Miközben mások a körülöttünk lévő standokon egészséges táplálkozással kapcsolatos termékeket népszerűsítettek, mi a Mediwel standon kellemesen átmozgattunk mindenkit a Flabikkal, bemutattuk a fájdalomcsillapító, idegstimulációs OTO Electro Therapadot, és aki csak kérte, rátettük egy tíz perces masszázs erejéig a helyi alakformáló, zsírbontó készülékünket, az OTO e-Shape-et. Utóbbit imádták, volt aki repetázott is a kellemes masszázsélményből egy másik testtájékon. Olyan is akadt, aki azt nyilatkozta, hogy muszáj, hogy neki is legyen egy ilyen erős kis zsírbontó mindig kéznél, és már a helyszínen bebiztosította (megrendelte) a saját, otthoni OTO e-Shape alakformálóját.



Nagy örömünkre nem csak a hölgyek próbálhatták az alakformáló, keringésjavító készülékeket, hanem az urak is bátran vállalták, hogy igenis megérdemlik a kellemes masszázst és kényeztetést.





Az OTO Adore Foot népszerűsége ezen a konferencián is töretlen maradt: a Mediwel intelligens talpmasszírozójával átélhető kellemes, relaxáló, frissítő és stresszoldó talpmasszázsra nagyon sokan kértek belépőt.


A Mediweles lányokkal mindig ilyen jó a hangulat, és ez az egészségnapos konferencián sem volt másképp.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése