Oldalak

2015. október 27., kedd

Két napos fitnesz-őrület és minden, ami sport - FitBalance - 2015. október 24-25.

Az idén kétnaposra, és több Hungexpó csarnoknyi területre tervezett Fitbalance fitneszfesztiválon népszerű prezenterekkel, és számtalan sportággal ismerkedhetett meg a nagyközönség. A látogatók kipróbálhatták többek között az IronBox, bodyART, Kangoo, Zumba, Dance Aerobik, Stretching, WALKenergie, Spinning, Aero-kickbox, Spártai edzés, Hot Iron elnevezésű mozgásformákat, és együtt mozoghattak Erdei Zsolttal, Rubint Rékával, Schobert Norberttel, Miló Vikivel vagy Béres Alexandrával.



A Mediwel standja frekventált helyen, a G pavilon közepén kapott helyet: hat OTO Chili kockahas géppel, három FLABéLOS-szal és kisebb egészségmegőrző gépeink mindegyikével jelen voltunk. 


A szombati napon a jó idő még sokakat inkább külsős helyszínre csábított, de a vasárnap már igazi, őrült, zajos, pezsgő Fitbalance-hangulatban telt, gépeink egész nap folyamatos használatban voltak.










Annak ellenére, hogy egy fitneszfesztiválon a többség tornázni, súlyt emelni, ugrálós edzésre érkezik, rendkívül népszerűek voltak a FLABéLOS-aink, amelyekre nem csak alakformálás céljából, hanem bemelegítésként, levezetésként olyanok is felálltak 10-10 perce, akiknek nem volt súlyproblémájuk. Szokatlanul sok lelkes férfi próbálta ki a Flabit, egyszerre, csapatostól is érkeztek és voltak, akik a gép maximális teljesítményét akarták tesztelni. A 20-as fokozatot azonban nem véletlenül ajánljuk csak profiknak, ezt a kemény izommunkát – gyöngyöző homlokkal - mindössze 1-2 percig bírták. 



Úgy láttuk, sokan nagyon jól érezték magukat a Mediwelnél, mert egy gép miatt jöttek ugyan, de a végén valamennyi  készülékünket kipróbálták. Visszatérő vendég is akadt szép számmal, a FLABéLOS és az OTO Adore Foot is visszacsábította azt, aki egyszer kipróbálta, ők már önállóan üzemeltették a gépet, maguktól vették fel a lábzsákot és indították el a nekik tetsző programot. 











Az OTO Adore Foot talpmasszírozónk ára felől sokan érdeklődtek, és örültek, hogy október 31-ig kedvezményes áron kapható. A FLABéLOS iránt is volt érdeklődés, magánszemély és szalon is érdeklődött, egyvalaki egy 6 FLABéLOSból álló kontingensre kért ajánlatot, neki megadtuk értékesítőink elérhetőségét, természetesen minősített FLABéLOS partnerszalonként való jelentkezésre továbbra is van lehetőség. A FLABéLOS megrendelőinek november végéig türelmüket kérjük, jelenleg nincs raktárkészletünk, a kiszállításokat csak decemberben tudjuk megkezdeni.





Az e-Shape abszolút kedvenc volt a hölgyeknél és az urak többsége is engedte, hogy rájuk csatoljuk: a hölgyeket a hasukról mozdítható zsír motiválta leginkább, a férfiak inkább a derekukra kérték a masszázsgépet. Jó volt látni a gép beindításakor azonnal jelentkező hűha-élményeket, láthatóan meglepődtek, hogy ekkora erő van egy ilyen kicsi készülékben. Az árával maximálisan elégedettek voltak és többen is jelezték vásárlási szándékukat, volt, aki már a helyszínen is vett volna belőle.










Az OTO Chilik nem sokat pihentek a két nap alatt: tüzes, harcos csata ment a lányok és a fiúk között is azért, hogy megdöntsék a napi rekordot, amit egy perc alatt kell teljesíteni a kockahas gépen. Visszajártak, nézegették az eredményeket, hoztak még versenyzőket, sokan többször is újra próbáltak csúcsot dönteni. Lányoknál sokáig egy szombaton felállított rekord vezetett, amit Horváth Viktóriának vasárnap ötödik nekifutásra, és a verseny vége előtt kettő perccel sikerült megdöntenie, Viktória végül egy perc alatt 99 felhúzással vitte el az OTO Chilit! Fiúknál az a Krizsán Mihály nyert 122 húzással, aki a legutóbbi FitBalance-on arasznyival szorult csak a második helyre, most szenzációs eredménnyel övé lett a főnyeremény. Gratulálunk mindkét nyertesünknek, mert kiemelkedő teljesítménnyel érdemelték ki a Chilit.



A kockahas gépeket amúgy a legkisebbek, az idősebbek, és sokan jelentős túlsúlyuk ellenére is egész nap nyúzták, volt akinek otthon is van saját Chilije, de nem bírta ki, hogy ne húzzon rajta néhány percet itt a rendezvényen is. Két 10 éves forma kisfiú is rágta a szülei füleit, hogy vegyenek neki Chilit. Vásárlói szándék rengeteg volt, köszönjük a bizalmat és igyekszünk minden rendelést néhány napon belül teljesíteni. 













































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése