Oldalak

2015. március 19., csütörtök

Diabétesz konferencián mutatkoztak be a Mediwel egészségmegőrző készülékei

Március 12-én, a XIX. Dunántúli Diabétesz Hétvégére a Mediwel teljes termékpalettával érkezett. 

Munkában az OTO Adore Foot és az OTO e-Shape
Gépeinket a három napos szakmai konferencia résztvevői (diabetológusok, belgyógyászok, háziorvosok, gyerekgyógyászok, kardiológusok, aneszteziológusok, reumatológus és rehabilitációs szakorvosok) előtt mutattuk be és legtöbbjükkel ki is próbáltattuk. A FLABéLOS mellett másik egészségmegőrző, orvostechnikai eszközünk, a cukorbetegek számára kiegészítő terápiát nyújtó OTO Electro Therapad is végre szakértő közönség előtt debütált.
A cukorbetegeknek ajánlott OTO Electro Therapadunk talpstimuláció közben
Valódi szakmai közönség gyűlt össze a Club Tihanyban rendezett programon: a résztvevők 90%-a volt orvos, a fennmaradó 10% pedig az őket kísérő nővér vagy kórházi dolgozó. A vendégek nyitottak és érdeklődőek voltak, gépeink pedig kevésszer pihenhettek a konferencia három napja alatt.
A férfiak is szívesen álltak a Flabin
Az OTO Adore Foot isteni talpmasszázsa nem csak a hölgyek számára volt csábító
Az OTO Adore Foot ritkán veszíti el a népszerűségi versenyt
A FLABéLOS nem csak alakot formál, de boldogsághormont is felszabadít


Ahogy azt már megszoktuk, kényeztető lábmasszázst nyújtó gépünk, az Adore Foot lett most is a konferencia résztvevőinek nagy kedvence: a vendégek csak „légbuborékként” emlegették a készüléket, és többen is visszatértek, hogy újra kipróbálhassák, átéljék az ÉLMÉNY-t.
OTO Adore Foot masszázs közben
A magas sarkú cipőt viselő hölgyek kedvence: OTO Adore Foot
Az OTO Electro Therapadot izom- és idegstimulációs valamint vérkeringés-javító hatása miatt kiemelten cukorbetegséggel élőknek ajánljuk. Ezen a hétvégén azonban nem diabéteszes betegek, hanem az ő orvosaik próbálhatták ki „saját bőrükön” az egyébként rendkívül kellemes talpstimuláció élményét nyújtó készüléket.

Az Adore Foot az urakat is meggyőzte, az e-Shape helyi zsírbontó gépünk inkább a hölgyek körében volt népszerű

A FLABéLOS-t bár sokan ismerték, kevesen tudták, hogy ugyanúgy minősített orvostechnikai eszköz, mint a cukorbetegek számára nagy segítséget nyújtó OTO Electro Therapad. Az eddig sporteszközként ismert FLABéLOS-ról számukra ezen a hétvégén derült ki, hogy az többek között egy mozgásterápiás, vérkeringés-javító, az izmok, az ízületek és a csontok egészséges működéséhez nagy segítséget jelentő készülék, melynek kimagasló eredményei vannak a túlsúly csökkentésében, a csontritkulás visszaszorításában, vagy például a sérülések utáni rehabilitációban.

A Flabit sokan már ismerték
A FLABéLOS-ról kevesen tudták, hogy orvostechnikai eszköz

A konferencián résztvevő orvosoktól számos meghívást kaptunk cukorbetegséggel élők kapcsán rendezett további eseményekre, és szívesen megyünk, mert hisszük, hogy a napjaink népbetegségei, a túlsúly, a diabétesz, a keringési problémák sok odafigyeléssel, szigorú kontrollal és sok mozgással javíthatók vagy egészséges keretek közt tarthatók.
A Mediweles lányok, Adél és Adrienn három napon át segítették a gépek szakszerű kipróbálását













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése