Oldalak

2015. március 9., hétfő

Sportosan elegáns lett a Mediwellel az idei Menedzser Bál


A Mediwel standja a Menedzser bálon
Főtámogatói és kiállítói voltunk az idén 21. alkalommal megrendezett Menedzser Bálnak és Díjátadó Gálának, melyet több mint 220 vendég részvételével február 28-án rendeztek a Marriott Hotelben. Az est háziasszonya Erős Antónia volt, a rendezvényt Jean-Francois Paroz, Svájc magyarországi nagykövete is megtisztelte részvételével.

A Mediwel cégvezetői, Bálint István és Bálint Boglárka
A férfiak is szívesen kipróbálták a FLABéLOS-t
A hölgyeknek jól esett a masszázs a magas sarkú cipő után
Ízlésesen berendezett Mediwel standunkon megpihenhettek a bálozók: a magas sarkú cipőt viselő hölgyeket az OTO Adore Foot kellemes, pihentető masszázsa várta, az urak pedig bátran próbálgatták a lábmasszírozó gépek mellett a FLABéLOS-t is. 


A hölgyeknek jól esett a masszázs az OTO Adore Foot-tal
Nagy örömünkre sokan már jól ismerték az alakformáló gépet, sőt néhány vendégnek otthon is volt már új generációs FLABéLOS-a. Néhányan kimondottan a 2014 őszén bevezetett új termékek miatt keresték fel standunkat: legnépszerűbb gépünknek ezen az estén az OTO Adore Foot intelligens lábmasszírozónk és az e-Shape alakformáló, zsírbontó készülékünk bizonyult.

A masszírozó gépeink voltak a legkedveltebbek
Gondoskodó Vállalat Programunk idén is folytatódik, ennek keretén belül olyan cégeket keresünk fel, akik odafigyelnek dolgozóik egészségére, és a munkahelyi monoton ülőmunkát egy kávészünetnyi idő alatt elvégezhető intenzív mozgással ellensúlyozzák, azaz a FLABéLOS-ra bízzák a dolgozóik átmozgatását.


A program iránt a bálon is nagy volt az érdeklődés, néhány céghez meghívást is kaptunk, hozzájuk a közeljövőben egy bemutató keretében települünk ki FLABéLOS-ainkkal, hogy a dolgozóknak bemutathassuk ezt a népszerű és a céges munkaidő keretei közé tökéletesen beilleszthető mozgásformát.

A tombolán is a Mediwel készülékek voltak fókuszban, mert a tombolajegyek tulajdonosai között egy OTO Chili kockahas gépet, egy OTO Power Foot lábmasszírozót, egy OTO Swing passzív aerob edzőgépet és egy OTO e-Shape alakformáló, helyi zsírbontó készüléket sorsoltak ki a szervezők. 
Az OTO Swing boldog nyertesei
A boldog nyertesek némelyikét sikerült is lencsevégre kapnunk és nagy örömünkre éppen a nap egyik főszereplője, az Év Fiatal Menedzsere 2014 díj kitüntetettje, Szécsi Gabriella nyerte legtüzesebb kockahas gépünket, az OTO Chilit

Szécsi Gabriella, az Év Fiatal Menedzsere nyerte az OTO Chilit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése