Oldalak

2015. március 24., kedd

Fókuszban a FLABéLOS az elhízásról rendezett szakmai konferencián

Az elhízás járványszerűen terjed a világban, hazánkban is. Arra sem lehetünk büszkék, hogy az európai országok közül Magyarországon van a legtöbb elhízott beteg: a lakosság közel 30%-a túlsúllyal és annak szövődményeivel küzd. A FLABéLOS egyszerű és hatékony megoldást kínál a túlsúly leküzdésére, és azért voltunk ott a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság két napos márciusi kongresszusán (MOMOT-konferencia, Magyar Telekom Székház, Krisztina krt., 2015. március 20-21.), hogy mindezt bemutassuk. 

MOMOT-konferencia, Magyar Telekom székház, Krisztina krt. 
A Mediwel standja a Telekom székházban
Mediwel gépek teszt alatt
Annak ellenére, hogy a túlsúlyról, annak szövődményeiről és lehetséges gyógymódjairól tartott előadások között csak nagyon rövid szünetek voltak, a két napos konferencián mégis sokan kipróbálták gépeinket. A FLABéLOS mint orvostechnikai eszköz, és mint a túlsúlyos betegek egyik lehetséges mozgásformája több szakembert is érdekelt, sok lehetőséget látnak benne, ezért meghívást is kaptunk egy miskolci kórházba, hogy a gépet szakértő közönség előtt újra bemutassuk.

Belgyógyász szakorvosok is kipróbálták a FLABéLOS-t
A konferencia szüneteiben sokan álltak rá a FLABéLOS-ra
Flabi - így is lehet!
A FLABéLOS kapcsán kiemeltük, hogy azért lehet nagy segítség a túlsúlyos páciensek kezelésében, mert használata nem terheli meg a szívet és az ízületeket, ugyanakkor teljes testet átmozgató edzést nyújt egy más mozgásformára képtelen beteg számára is. Megfelelő diéta beállításával a FLABéLOS a zsírtömeget megfelelő mértékben csökkenti, úgy, hogy közben az izomtömeg nem változik vagy növekszik. Ráadásul, a kampányszerű fogyókúrákkal szemben, melyek az izmokat is leépítik, a FLABéLOS-szal elért fogyás tartós, és nem követi jojó-effektus.

A FLABéLOS nem terheli a szívet
A FLABéLOS hatékony segítség a túlsúly ellen
A FLABéLOS nem támadja az izomszövetet

Obezitológusok, szakorvosok, belgyógyászok próbálták ki a mozgásterápiás alakformáló készüléket, szinte folyamatos volt az érdeklődés a FLABéLOS iránt. Az egyik budapesti kórház belgyógyásza nem csak az alapállást, hanem izomerősítő, zsírégető gyakorlatokat is bemutatott a Flabin.



Az egyik budapesti kórház belgyógyásza az alapállás mellett gyakorlatokat is kipróbált a FLABéLOS-on













A hölgyeket a FLABéLOS mellett a kézi talpmasszázs élményét nyújtó intelligens masszírozónk, az OTO Adore Foot nyűgözte le, volt, aki a konferencia mindkét napján meglátogatta standunkat, hogy újra átélje a kényeztető, frissítő masszázs élményt.

Az OTO Adore Foot az összes talpreflexológiás pontot stimulálja
Az OTO Adore Foot a kézi talpmasszázs élményét nyújtja

Felélénkíti a fáradt láb izmait - OTO Adore Foot
A10 perces frissítő masszázs az egész szervezetre frissítő hatást gyakorol



A Mediwel paletta
További információ: www.mediwel.hu


dr. Endre Veronika, belgyógyász az elhízásról: 



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése