Oldalak

2015. március 31., kedd

A Mediwel nélkül nincs testébresztés


Rendkívüli érdeklődés mellett idén 9. alkalommal rendezték meg a Coca-cola testébresztő fitnesznapot, ezúttal a Syma csarnokban. A rendezvényen kezdetek óta kinn van a Mediwel: a gépeinkkel még csak most ismerkedőkön túl visszatérő sportőrültek is keresik standunkat, hogy a FLABéLOS-on vagy a Chili kockahas gépen szerzett tapasztalataikat megosszák, eredményeiket megmutassák másoknak is.

Az e-Shape hatása: helyi zsírbontás és mosoly! :)


az OTO Chili töretlen népszerűségnek örvend

nem találkoztunk olyannal, aki ne ismerte volna a Flabit
kígyózó sor 11-től zárásig a két FLABéLOS-nál
"Egy perc és nyersz"- játékunk idén is megmozgatott kicsit és nagyot
Az idei évben is a reggeli nyitástól az esti zárásig dübörgött a Mediwel stand, mely messziről
felismerhető volt a katonás csatasorba rendezett tűzpiros OTO Chili kockahas gépekről. 


Az érdeklődők nem hagyták a Chiliket pihenni, egész nap folyt az őrült harc az „egy perc és nyersz” játékunkban, melynek fődíja lányoknál és fiúknál is egy-egy OTO Chili kockahas gép volt. 






Volt, aki annyira lelkes volt, hogy többször is visszatért korábbi rekordját megdönteni, egy perc alatt minél több húzást elérni a Chilin. A győztesek megérdemelten örülnek új edzőpartnerüknek, az OTO Chili kockahas gépnek: a lányok közül Vincze Kitti, a fiúknál pedig Szedő Adrián volt a legeredményesebb. 

Az Egy perc és nyersz játék nyertese a fiúknál, Szedő Adrián
Az Egy perc és nyersz játék női nyertese, Vincze Kitti
A látogatók a jól ismert Mediwel gépeken kívül a tavaly ősszel bevezetett új egészségmegőrző készülékek iránt is lelkesedtek, folyamatosan használatban volt a hölgyek kedvenc helyi zsírbontó masszázsgépe, az OTO e-Shape, és fáradt, elgémberedett talpakat masszírozott az OTO Adore Foot.

Munkában az OTO Adore Foot
OTO e-Shape-ek körkörös mélymasszázs közben

A FLABéLOS-nál - túlzás nélkül mondhatjuk -, hogy kb. 11 órától hosszú sor kígyózott zárásig, utólag is elnézést kérünk mindenkitől, hogy a 10 perces edzésidőt kicsit csökkentenünk kellett: szerettük volna, ha mindenki sorra kerülhet és kipróbálhatja ezt a méltán népszerű alakformáló edzőgépet. Szívünket melengette, hogy nem találkoztunk olyannal, aki nem hallott még a FLABéLOS-ról, a többségnek egyszerűen csak nem volt lehetősége még próbálni.

11-től zárásig kígyózott a sor a Flabikhoz






A fitnesznap mindig mosolygós, mozgásra éhes embereket terel össze, és imádjuk, hogy ilyenkor mindenki nyitott az újdonságok, a sportolási lehetőségek felé. Köszönjük, hogy folyamatosan jöttetek, kérdeztetek, mindent kipróbáltatok, versenyeztetek, csúcsokat döntöttetek és részt vettetek a nyereményjátékunkban. A Mediwel ajándékcsomagok szerencsés nyertesei Fekete Villő, Thier Anita és Varga Lászlóné lettek, szeretettel gratulálunk, nyereményeiket a GLS viszi házhoz.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése