Oldalak

2015. október 8., csütörtök

Fitten indult az ősz a MOM Sportban

A Fitt az Ősz elnevezésű mozgásfesztiválról egyszerűen nem lehetett lemaradni, szeptemberben nem volt ennél nagyobb szabású tömeges sport esemény a városban. 




Mindössze 600 forintos jegyár ellenében a résztvevők a legnépszerűbb aerobic prezenterek óráin vehettek részt és nagyon sok sportágat kipróbálhattak. A rendezvény a MOM Sportban került megrendezésre és a szervezők több ezer lelkes, mozogni vágyó résztvevőt regisztráltak.


Nagy volt a mozgás a Mediwel standján egész nap, és óriási érdeklődést tapasztaltunk a FLABéLOS iránt. 


Öt éve értékesítjük a Flabit, ezért a többség pontosan tudta-ismerte a készüléket, de még mindig nagy öröm látni, hogy milyen elégedett mosolyt csal a mozgásterápiás készülékünk azok arcára, akik most próbálják ki először. 2-3 olyan emberrel beszéltünk, akik először ezen a rendezvényen léptek fel a Flabi billenő padjára, ők nem is gondolták volna, hogy a FLABéLOS kapcsán nem valami megterhelő rázkódásélménnyel, hanem kellemes, keringésfokozó masszázsélménnyel lesznek gazdagabbak és energiadúsabbak, frissebbek már 10 perc elteltével.





Akik vékonyak, de imitt-amott azért akad rajtuk leradírozni való, azoknak helyi alakformáló, zsírbontó készülékünket, az OTO e-Shape-et csatoltuk a hasukra, combjukra. A készülék jelentős vérbőséget okoz a kezelt területen, körkörös és spirális rezgésekkel a mélyizmokat is eléri, ezért amikor véget ért a kezelés, szinte mindenki erős viszketésről, bizsergésről, kipirosodásról számolt be. Az e-Shape rendszeres használata, napi kb. 30 perc óriási segítség lehet a fogyni vágyóknak!


Az Adore Foot talpmasszírozónk is sokak kedvence lett az eseményen, szinte egész nap az érdeklődés középpontjában volt. 


Cukorbetegséggel küzdő látogatónk is akadt, aki az idegstimulációs orvostechnikai eszközünkkel, az Electro Therapad-dal frissítette fáradt lábait.

Az OTO Chili kockahas gépeknek pedig ez alkalommal igazán nem volt idejük a pihenésre, folyamatosan próbálgatták őket. Meglepődtek a Chili erején, még az edzettebbeknek is okozott meglepetéseket a magasabb fokozaton az, hogy öt percig kibírják ezt a fajta izomerősítő mozgást. 













































Ezen a rendezvényen az egészen kicsi gyerekekre sem lehetett panasz: minden érdekelte őket, álltak, csimpaszkodtak a Flabin és bár nem érték végig, sajátos technikával dolgoztak az OTO Chilin is! Tüneményesek voltak!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése